La Colegiul de Arte

Recital vocal- instrumental, cu participare națională

161
Recital vocal- instrumental,  cu participare națională - recitalvocal-1464355575.jpg

Articole recomandate

Colegiul Național de Arte "Regina Maria", în parteneriat cu Fundația Culturală "Remember Enescu" din București, organizează un recital vocal-instrumental, duminică, de la ora 11, în sala "Sergiu Celibidache". Evenimentul se desfășoară sub egida Festivalului Național "Remember Enescu", aflat la a XVI-a ediție.

Colegiul constănțean se află pe agenda acestui festival încă din anul 2006, inițiatorii acestui proiect fiind profesor Mihaela Tomescu, președinte al Fundației "Remember Enescu", și Daniela Gardon, profesor constănțean la "Regina Maria".

Își dau concursul elevi de la Colegiului Național de Muzică "George Enescu" București, Colegiul Național de Arte "Dinu Lipatti" și Colegiul "Regina Maria", dar și studenți de la Universitatea de Muzică din București, tineri instrumentiști laureați la diferite concursuri și olimpiade de profil.

În programul de anul acesta se regăsesc piese din repertoriul muzicii românești, compozitori precum Sabin Drăgoi și Constantin Silvestri, Doru Popovici, dar și piese din repertoriul internațional precum W. A. Mozart, P.I.Ceaikovski, F. Chopin, E.Grieg, G. Donizetti.

Intrarea este liberă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Sunt sigur că nu vreau să fumez!"
Pagina a fost generata in 0.4438 secunde