"Rățușca cea urâtă" poposește, săptămâna aceasta, la teatru

241
1

Articole de la același autor

"Rățușca cea urâtă" ajunge, din nou, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de mare", săptămâna aceasta. Piesa, care se constituie într-o adaptare după Hans Christian Andersen, este regizată de Valentin Dobrescu, iar muzica este coordonată de compozitorul Radu Alin Macovei Moraru. Cu această ocazie, spectatorii vor avea ocazia să îi revadă pe îndrăgiții actori Rovena Paraschivoi, Vasile Gherghilescu, Claudia Zaharia, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan. 


Așadar, într-un peisaj domestic, plin de candoare, pe o muzică veselă și antrenantă, alături de păsările de curte, motanul "cosmopolit" Timotei, dulăii cei fioroși, micii spectatori vor descoperi o poveste extraordinară dar, în același timp, moralizatoare, înțelegând că ar trebui să fie mai toleranți și că uneori aparențele pot înșela. 


Desigur, "Rățușca cea urâtă" este un spectacol care se adresează copiilor de vârstă mică, dar și cei mai mari pot lua învățăminte în urma vizionării piesei.


Comentează știrea

Augusta
26 septembrie 2017
Cand?

Deci, trebuie sa ma duc la sediu sa aflu in care din zilele saptamanii este spectacolul, si la ce ora...Din articol nu reiese acest lucru!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4899 secunde