Provocare adresată de ISJ elevilor și profesorilor

509
6
Provocare adresată  de ISJ elevilor  și profesorilor - provocareadresata-1479834046.jpg

Articole de la același autor

În acest an școlar, Inspectoratul Școlar Județean Constanța derulează Proiectul județean "Istoria prin ochi de copil". 

Una dintre activitățile principale ale proiectului este prilejuită de Ziua Națională a României și presupune organizarea unei expoziții de creații plastice, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, cu tema "1 Decembrie - trecut, prezent, viitor". 


Creațiile vor fi realizate în format A4 sau A3, utilizând tehnici de lucru la alegere. Lucrările vor fi depuse la Registratura ISJ Constanța până luni, 28 noiembrie, ora 12, într-un plic pe care se va scrie numele unității de învățământ de proveniență. Pe fiecare lucrare, în colțul din dreapta, jos, se va lipi o etichetă pe care se va specifica: numele și prenumele elevului, clasa, profesorul coordonator, unitatea de învățământ.


În cadrul aceluiași proiect, elevii și cadrele didactice sunt invitate să participe la manifestările din Piața Ovidiu, din data de 1 Decembrie. Participanții se vor prezenta la ora 10.45 în fața Statuii Lupoaica (elevi și cadre didactice), apoi se vor deplasa în marș pe platoul din Piața Ovidiu, unde se va desfășura ceremonialul specific. 


După finalizarea manifestărilor, începând cu ora 12.00, elevii și cadrele didactice vor putea vizita expoziția, precum și Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (intrarea liberă). 



Comentează știrea

x
23 noiembrie 2016
insipid!

asta-i tot ce poate gandi ISJ. ASTA-I PROVOCARE?...mai incercati data viitoare, poate va iese! mai cititi!

pavel
23 noiembrie 2016
titlul suna de parca s-ar adresa gradinitei!

titlul este din start respingator si comunist!....traisaca PCR!

Poteica
24 noiembrie 2016
efectele

Mai mult ca oricand evenimentele din lumea de astazi ne-au aratat ce efecte devastatoare poate avea pe termen lung lipsa de educatie autentica: fie ea economica, religioasa, rutiera, politica, a mediului

KOREEA DE NORD
24 noiembrie 2016
CAM COMUNISTI ASA...

De fapt tema provocarea principala a zilei este MARSUL COMUNIST FORTAT ( asta ca sa arate nenea Primar ce urbe solidara are el) si apoi concursul de creatie al elevilor. Nu pot spune decat ca imi este scraba de situatia in care s-a ajuns, de toata politizarea educatiei. Sa va fie rusine!

obezul din KOREEA
24 noiembrie 2016
...ESTE IRESPONSABIL DUPA FAPTELE LUI...

...Dar ISJ-ul din atatea cadre destepte din inspectorat, cadre cu ani vechime, inca nu au reusit sa se formeze dupa atatia ani de cand am intrat in Uniunea Europeana, dupa atatia bani cheltuiti prin perfectionari pe banii statului..e cam jalnic sa apari tu ISJ C-ta si sa spui ca ai un asa proiect! Va dati seama ce minti bolnave sunt pe acolo de atata stat in functii!!! V-ati prostit sau erati?!

Răspuns la: CAM COMUNISTI ASA...
Adăugat de : KOREEA DE NORD, 24 noiembrie 2016
De fapt tema provocarea principala a zilei este MARSUL COMUNIST FORTAT ( asta ca sa arate nenea Primar ce urbe solidara are el) si apoi concursul de...
Eu
28 noiembrie 2016
Întrebare

Curiozitate maxima. Cum vor explica membrii comisiilor de evaluare diferențele mari intre notele acordate candidat1lor. Cum vor explica observatorii intervențiile, filmate. Mi-ar plăcea sa vad ca se face dreptate și cei care au semnat ca nu au avut conflicte cu candidații sa vedem cum explica reclamațiile la adresa candidaților pe care i-au evaluat ,, obiectiv". Sa se facă dreptate și cei vinovați sa raspunda

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6189 secunde