Promoția "Mărăști, Mărășești, Oituz - 100" și-a finalizat studiile

198

Articole de la același autor

Peste 200 de absolvenți ai promoției 2017 din cadrul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", ofițeri ingineri militari și civili, precum și maiștri militari de marină vor participa vineri, 28 iulie, începând cu ora 13.00, la festivitatea de încheiere a studiilor.

Evenimentul se desfășoară în prezența viceamiralului dr. Alexandru Mîrșu, șeful Statului Major al Forțelor Navale. Cu această ocazie, un număr de 29 de absolvenți militari ai Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" și 53 de absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale vor primi primele lor grade de ofițeri, respectiv maiștri militari de marină, în Forțele Navale.

Mai mult decât atât, ofițerii militari vor începe, în perioada următoare, cursul de bază pentru prima funcție în cadrul Forțelor Navale Române, la Școala de Aplicație a Forțelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu".

Promoția 2017 poartă denumirea onorifică "Mărăști, Mărășești, Oituz - 100", pentru a marca o sută de ani de la cele trei mari victorii din Primul Război Mondial ale Armatei Române și este cea de-a 95-a promoție a Școlii Navale "Mircea", prima instituție de învățământ superior dobrogeană și predecesoare a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0831 secunde