Proiectul județean "Meseria - brățară de aur", susținut de Șantierul Naval Constanța

317

Articole de la același autor

Astăzi, începând cu ora 10, Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" va găzdui a treia activitate din cadrul proiectului județean "Meseria - brățară de aur", aflat la cea de-a IV-a ediție.

Activitatea de astăzi se intitulează "Califică-te! Este șansa ta! Cel mai bun lăcătuș și cel mai bun sudor!" și la ea participă elevi de la Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" Constanța, Liceul Tehnologic "Axiopolis" Cernavodă, Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" Mangalia, Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" Medgidia, Liceul Tehnologic "Carsium" Hârșova, Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul" Mihai Viteazu, Liceul Tehnologic "Ghe. Duca" Constanța, Liceul Cobadin și Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" Constanța.

Programul de activități include: pregătirea pentru probe, realizarea probelor și evaluarea acestora. Materialele necesare concursului sunt asigurate de SC Șantierul Naval SA Constanța.

Proiectul "Meseria - brățară de aur" se adresează comunității constănțene și în mod special elevilor de la liceele tehnologice, obiectivul său major fiind formarea unor tineri bine pregătiți inițial în calificările pe care și le-au ales prin școala profesională.

Elevii merituoși vor primi și premii în bani din bugetul alocat proiectului și din sponsorizări.

"Vom încerca, prin acest concurs, să folosim capacitatea de convingere a tinerilor pentru a induce și dezvolta în rândul colegilor lor atitudini și comportamente orientate spre o bună formare profesională cu scopul declarat de a reconsidera relația om - profesie ca pe o relație de susținere reciprocă", a declarat prof. Carmen Mînea, director. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5849 secunde