Rezultatele examenului de Titularizare

Profesorii de matematică au doborât recordurile, cei de sport au terminat ultimii

2715
32
Profesorii de matematică au doborât recordurile, cei de sport au terminat ultimii - fondtitularizareaademonstrat-1469633749.jpg

Articole de la același autor

Ieri, au fost afișate atât pe site-ul Ministerului Educației, cât și la cele trei centre de concurs - Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Colegiul Național "Mihai Eminescu" și Liceul Teoretic "Traian", rezultatele probei scrise din cadrul Concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante ori rezervate din învățământul preuniversitar.


În urmă cu o săptămână, circa 700 de profesori constănțeni - 109 învățătoare, 100 de educatoare, dar și profesori: limba și literatura română - 90, matematică - 70, limba și literatura engleză - 58, educație fizică - 55, psihopedagogie specială - 50 etc. și-au încercat norocul.


Doar șase candidați au reușit să obțină nota 10: patru - la disciplina Matematică, unul la Istorie și unul la Biologie, aproape jumătate reușind să obțină note între 7 și 10 (49,30%), iar 200 de candidați au luat note între 5 și 6,99.


Ca o concluzie, vizualizând cu atenție rezultatele, am constatat că cele mai mari note s-au luat la Matematică, iar cele mai mici la Educație fizică. Mai trist este faptul că, spre exemplu, profesorii de matematică au la dispoziție opt pos-turi, dintre care doar unul în urban.
Față de anul trecut, actuala rată de promovare este cu 9,72% mai mare (84,02% față de 74,30%).


Calvarul din fiecare vară 


Contestațiile la proba scrisă s-au depus și aseară, dar se mai primesc și astăzi, în intervalul orar 9 - 15, urmând ca rezultatele finale să fie publicate pe 3 august. 


Candidații, care au obținut minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului, vor fi repartizați pe cele 169 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații cu cel puțin nota 5 (cinci), atât la proba scrisă, cât și la proba practică sau inspecția specială în profilul postului vor fi repar-tizați pe cele 1.462 de posturi.


La nivelul județului Constanța, au fost publicate 1.631 posturi: 1.436 vacante și 195 rezervate. 805 posturi sunt complete și 826 incomplete, în sensul că respectivul cadru didactic va trebui să-și încropească norma alergând prin școli.
Din cele 169 de posturi titularizabile, 82 sunt în mediul urban, 53 fiind în municipiul Constanța.
Spre exemplificare, din cele 33 de posturi de educatoare, 16 sunt în mediul urban și 17 în rural, din cele 48 de posturi de învățătoare doar opt sunt în urban, iar pentru cele două posturi de profesor limba și literatura română se vor zbate 90 de candidați.
Ședința publică pentru repartizarea candidaților care au obținut note peste 7 va avea loc pe data de 8 august, iar pentru cei cu note între 6,99 și 5 se vor organiza două ședințe, în datele de 26 și 29 august.


Comentează știrea

32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
rasturnarea valorilor
28 iulie 2016
ce conteaza nota

profesorii de sport au doborat recordul ca directori de scoli,

nu-i de mirare
28 iulie 2016
altceva conteaza

Au mintea odihnita...si rezistenta la efort.:)))

miha stan este numai una!
28 iulie 2016
Laudati-o si pe ea, ca se supara!

Da, dar cea mai desteapta, cea mai minunata, cea mai importanta ramane tot miha sAtan! Nu o intrece nimeni! Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa din tara?! Tu, draga miha stan, mai mult ca perfecta invatamantului constantean!

De miha stan, numai de bine!
28 iulie 2016
Este frumoasa, foc de desteapta si strasnic de competenta!

Aaaaaa, sa mai zic ceva de tovarasa noastra iubita conducatoarea?! Paas, mari, negu, lilisor, vio, ziceti-mi si mie cum s-o ling...., cum s-o preaslavesc pe stan?! Ca vin calificativele, si mi-e teama....rau!

Ha, miha stan?!
28 iulie 2016
Fara ea, suntem terminati!

Fara ea, nu putem sa facem nimic! Ea este ghidul nostru spiritual! Pai, cum, daca nu era miha stan, mai stiam noi atatea legi, atatea chichitze, atatea metodologii si regulamente?! De de unde! Ura, ura, ura! stan este prea dulce, prea desteapta, prea devotata, prea multa, prea ca la tara!

lili, draga, nu te mai concentra atat
28 iulie 2016
Pe viata profesionala!

Lilisor, draga, te mariti odata sau nu?! Pai ce faci, intreaba ala mic de tata, iar tu iti doresti...armonie,....pace sufleteasca,....atmosfera calda,....tihna, numai la scoala-jucarie a lu tovarasa stan?!

Cum, stan pe noi pana in 2050?!
28 iulie 2016
Da' de unde baliverna asta?

Voi va luati dupa ala, ca o s-o avem pe stan directoare pana in 2050?! Pai ce stie semidoctul ala, mahala intruchipata?! Stie toata lumea ca a inceput studiile in constructii, dar le-a abandonat cand a ajuns la.......mansarda!

stan, floarea invatamantului constantean!
28 iulie 2016
stan, un etalon de inteligenta sclipicioasa!

Tovarasa directoare stan, eu personal va multumesc ca ne lasati sa ne desfasuram actul educativ asa cum ne dorim, ca ne asigurati un climat pozitiv pentru timpul nostru in scoala, ca ne bagati in seama ori de cate ori aveti prilejul, ca ne evaluati informal pe unde si de cate ori puteti, ca ne provocati sa facem caligrafie, ca sa ne pastram scrisul frumos si luciditate in gandire! Pentru toate astea voi merge personal la doamna bacovala sa o rog sa nu fie aspra cu dumneavoastra si sa va scada calificativul! Fereasca dumnezeu, si asa am auzit ca vrea sa va destituie?! Ii smulg pixul din mana! Cum sa va pedepseasca asa aspru?! Dumneavoastra, care ati revolutionat, practic, sistemul de invatamant nu numai local, dar chiar si national! Sus, miha, sus, miha, sus, miha! PS: daca imi dai calificativ FB si anul asta, chiar si la limita, asta este, iti jur credinta vesnica.....pana in octombrie 2016! Pe bune, ai miin it!

Stan. personajul de poveste al Constantei
28 iulie 2016
cu orgoliu prostesc si nerusinare gretoasa!

.....un personaj odios, care n-are egal pe mapamond. Cine nu crede, sa incerce s-o cunoasca mai bine...O sa se convinga ca nu exageram. Scarbosenia pamantului, cum spunea cineva!

oribilitatea, jegosenia, infecta
28 iulie 2016
............

Jeg de jeg, caracter infect! Mincinoasa, perversa si tupeista! La baza tuturor acestora sta prostia si usor, usor poti sa-ti dai seama ca are probleme cu tartacuta. Oricare ar fi cauzele acestui "personaj" de a ajuns sa aibe un comportament incoerent si labil, nu are nicio scuza privind caracterul jegos, ieftin, oribil... de care da dovada. Asta e ea! O jegoasa mitomana, perversa, tupeista, proasta, ranchiunoasa, aroganta.... Vai, capul ei!...

Răspuns la: cu orgoliu prostesc si nerusinare gretoasa!
Adăugat de : Stan. personajul de poveste al Constantei, 28 iulie 2016
.....un personaj odios, care n-are egal pe mapamond. Cine nu crede, sa incerce s-o cunoasca mai bine...O sa se convinga ca nu exageram. Scarbosenia...
32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4816 secunde