Prof. Marian Cojoc a intrat oficial în competiția pentru funcția de rector

3254
36
Prof. Marian Cojoc a intrat oficial în competiția pentru funcția de rector - cojocok-1328720625.jpg
Ieri, în Sala Senatului, prof. univ. dr. Marian Cojoc, prorectorul Universității "Ovidius", i-a "pasat" colegei sale lector dr. Adriana Câtea responsabilitatea de a-i face o "schiță de portret" în fața auditoriului prezent, format din cadre universitare și studenți. I-au fost alături IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, prorectorii Nicolae Dură și Vasile Sârbu, decanul Facultății de farmacie, Gheorghe Țarălungă, colegi din Facultatea de Istorie, directorul Muzeului de Marină.

Ușor atipic, în stilul deja consa-crat, prof. Cojoc a proiectat pe un panou alăturat implicarea sa în activitatea științifică, precum și lista lucrărilor sale, nu puține la număr, în timp ce parcurgea, cu argumente, planul său managerial pentru mandatul 2012-2016.

Cele 13 obiective ale programului managerial cuprind continuarea măsurilor de implementare a procesului Bologna prin realizarea unei curricule academice moderne în perioada 2012-2016, compatibilizarea programelor academice și redimensionarea lor în concordanță cu cerințele societății, continuarea activității de cercetare științifică, proiectarea unor module de educație antreprenorială și dezvoltare personală în parteneriat cu alte universități, perfecționarea siste-mului de gestiune informatizată, îmbunătățirea calității serviciilor sociale, redimensionarea și eficientizarea activităților Centrului de consiliere educațională și profe-sională. "Toate aceste obiective vor fi în mod categoric redimensionate în raport cu cerințele fundamentale înregistrate la nivelul Senatului UOC și se vor regăsi în categoria direcțiilor prioritare odată cu semnarea contractului managerial", a ținut să sublinieze prof. Cojoc, arătând că orice promi-siune făcută acum ar putea să nu aibă acoperire în practică ca urmare a faptului că Senatul UOC are ultimul cuvânt. 

Comentează știrea

36 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Marioara Cojoc
8 februarie 2012
Cojoc Marian SECU

Subsemnatul Marioara Cojoc,declar urmatoarele pe propria raspundere:Marian Cojoc este un nenorocit,mi-a distrus viata,este o persoana al traficului de influenta,o persoana cu multe legaturi in serviciile secrete,o persoana care a "pus mana in buzunar" studentilor,din cauza lui am ajuns in aceasta stare de tensiune in care imi pierd controlul.am fost o proasta ca l-am luat ca nici macar copii nu a fost in stare sa faca,nici nu stiu pentru ce traim.

de la pro-rector la no name
8 februarie 2012
Blesteme, injuraturi...si citate din Blaga

Dar mahalagioaica sefa a fost? Vorba preferata a lui cojoc: e nebuna, faceti-o decan! EEE, mai taie din ele, da-le dracu. Lasa sa mai citeasca o carte, poate invata si nisste cuvinte in vreo limba straina. Chiar daca doar injuraturile si blestemele ii plac....ar fi ceva si atat ca si asa nu parliti nimic. Cat despre candidatura...o alta vorba preferata a prorectorului, nr. 2 in universitate: oamenii mai si voteaza.

Postac
8 februarie 2012
Cheltuieli neprevazute

A fost o tristete solemna de ramas bun.Oamenii nostrii le-au flancat pe reputatele teroriste de la Arte Martiale (de la subsol la mansarda)Flo, Car si Han.O alta fantoma a trecutului, munteanca Anne-Marie a fost remarcata plutind gratios peste asistenta.la noapte au voie sa viseze functii.Sa ia legatura cu Boskoff! Cele patru gratii vroiau sustinerea noastra pentru senat.Le-o dam la mansarda, la caminul doi.

Marioara Cojoc,"fosta" sotie,actuala amanta
8 februarie 2012
Marioara Cojoc-protagonista filmului "ZBOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CUCI

Dle prof. Marian Cojoc,nu va este rusine de cum procedati prin prisma faptului ca dumneavoastra candidati la functia de rector cand nu puteti sa va pastrati functia de prorector inchegand pacturi cu Mihai Girtu pentru a sta macar in functia de prorector.Din cauza dumneavoastra,noi,am pierdut consiliile profesorale si ramanem fara functii.Daca totusi baliti dupa aceasta functie de ce nu v-ati semnat condica de prezenta la Mihai Girtu,ieri,cand si-a lanasat candidatura.

Tribunalul UOC
8 februarie 2012
MARIAN COJOC-PRORECTOR LA VALEA SEACA

5 ani cu executare pentru inculpatul Marian Cojoc si 10 ani cu executare pentru inculpatii Mihai Girtu,Wladimir Boskoff si Adina Ciugureanu,iar pentru inculpatul Victor Ciupina pedeapsa maxima prevazuta de lege de 25 de ani.Sentintele sunt definitive si irevocabile.

Mamut Eden
8 februarie 2012
Cojoc Marian la esafod

Calaul lui Marian Cojoc-Victor Ciupina

Horia Sima
8 februarie 2012
Miscarea Legoinara

Miscarea Legionara declara urmatoarele: pentru participare la activitatile comuniste,prorectorul Marian Cojoc va fi judecat,condamnat si executat la cererea cadrelor universitare din UOC alaturi de alt participant la activitatile comuniste pe nume Victor Ciupina.Va asiguram ca nu vor scapa de pedeapsa niciodata in aceasta viata.

TITUS STEEL
8 februarie 2012
Pentru numarul 5

Astia trebuie sodomizati nu executati ca sa simta durerea.

mihai GARTU
8 februarie 2012
sa nu ne mai rupem ca suntem buni

sculta la mine !!!!!! mariane era mai bine ....asculta tu de la mine ....stii ca am baza in tine .....sa mai tragem o cantare....sa sustinem sus si tare.....ca pe vremuri cand la ABA......vorbeam mult si pe degeaba.....sa sustinem sus si tare......ca navem talente in noi .....sa conducem amandoi....un lucru asa de mare ......precum lumi universitare.....noi suntem doi catzelushi ....de tata ciupina pusi......sa ne rupem in plamani ....sa tipam ca suntem buni .....dar de fapt cum stii si tu......cum zicea si raposatu....cum zicea si mandalopol..... ca nu detinem monopol ......ca nu avem de fapt pe nimeni .....si uite asa va veni vineri ....ziua la care amandoi am visat ....ziua cand altii o sa ne faca de cicat....vedem atunci si tu si eu ....cum ne facem de handel.....conducerea nu e de noi....o stim bine amandoi ....hai nu mai fii intristat ....fii ca mine mai barbat ......si recunoaste cu mariana ...ca o sa mancam cicat cu sana......fii tare ....daca nu faci fata faci spate

Sandra Romain
8 februarie 2012
Marioara Cojoc+Daniela Hantiu+Marian Cojoc

I wanna foursome whit Ciugureanu.nice

36 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9694 secunde