Primăvara se numără ALUMNI la "Andrei Șaguna"

178

Articole recomandate

Echinocțiul de primăvară a fost desemnat pentru a indica sărbătorirea absolvenților șaguniști, Ziua Alumni "Andrei Șaguna". 


Evenimentul devenit tradiție a fost celebrat în avans, vineri, 17 martie, de absolvenții tuturor facultăților universității, o atenție specială fiind acordată licențiaților din 2007 ai Facultății de Științe Economice. Elementul surpriză dedicat lor a fost prezența absolvenților promoției 1997. 


Pe lângă bucuria de a se strânge laolaltă maeștri și discipoli și de a evoca amintiri plăcute, întâlnirea anuală este un bun prilej de evaluare a eficienței pregătirii universitare șaguniste. Totodată, Ziua Absolventului Șagunist este considerată un moment de întoarcere la Alma Mater, prin implicarea foștilor studenți în proiectele europene derulate de universitate, sau în activitatea didactică. De asemenea, actualii studenți au avut prilejul de a-i întâlni pe cei ce și-au clădit succesul pe temelia cunoștințelor și diplomelor europene dobândite la "Andrei Șaguna", să primească răspunsuri și sfaturi de la aceștia sau chiar să pună bazele unor colaborări peste generații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.475 secunde