Prima ediție a Festivalului de Artă "Tomisul Etern"

899
Prima ediție a Festivalului de Artă

Articole de la același autor

Un grup de profesori ai Colegiului Național de Arte "Regina Maria", sprijiniți de voluntarii Asociației Simplu, organizează, în perioada 30 iulie - 3 august, în intervalul orar 18 - 22, prima ediție a Festivalului de Artă "Tomisul Etern", pe promenada Cazinoului, cel mai aglomerat drum pietonal al orașului.

În cadrul festivalului vor avea loc concerte de pian, vioară, violă și expoziții de pictură, design și sculptură ale elevilor și profesorilor colegiului, fotografii istorice, invitat special fiind pianistul și profesorul Octavian Renea, din Munchen (Germania).

De altfel, același profesor va susține și un masterclass în incinta colegiului, în perioada 1-7 august, atât pentru tinerii constănțeni, cât și pentru alți elevi ai altor instituții de profil din țară și străinatate.

Aflat la prima ediție, festivalul se dorește a deveni o tradiție pentru orașul Constanța și să se dezvolte de la un an la altul.

Accesul la evenimente este gratuit, însă va exista o cutie pentru donații în zona expoziției, iar fondurile vor fi utilizate pentru lucrări de amenajare peisageră ale curții colegiului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6233 secunde