Președintele Clubului Umoriștilor Constănțeni, invitat la un workshop, la UMC

488
1
Președintele  Clubului Umoriștilor Constănțeni,  invitat la un workshop, la UMC - dannorea-1479403786.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Universitatea Maritimă din Constanța, are loc a patra ediție a workshop-ului național "Cercetare și expertiză inginerească la Constanța", cu tema "Inovarea și creativitatea în societatea cunoaș-terii".

Cele 23 de lucrări selectate sunt din domeniile cercetării (teoretice și practice) și al expertizei inginerești. Sunt prezentate soluții concrete pentru o largă gamă de domenii: maritim, marin, naval, IT, militar, construcții, industrie, economie, învățământ preuniversitar și universitar, conservare patrimoniu, expertiză/evaluare etc.

Lucrarea prezentată de prof. Ion Băraru (Centrul de Cercetări al Elevilor - strategia STEM) este un exemplu reprezentativ referitor la identificarea de soluții pentru pregătirea viitorilor cercetători. Soluția prezentată de ing. Miron Procop, un alt exemplu, are la bază o invenție proprie brevetată. Alte soluții se bazează pe finanțarea obținută prin accesare de fonduri europene. O altă noutate a acestei ediții o reprezintă lucrările de cercetare din domeniul Forțelor Navale.

Un moment literar deosebit, similar cu cel de la ediția a doua, va fi asigurat de ing. Dan Norea, președinte al Clubului Umoriștilor Constănțeni și membru al Cercului "Clubul Inginerilor Epigramiști" - AGIR.

Dedicat sărbătoririi "Zilei cercetătorului și proiectantului din România", evenimentul este organizat de UMC și Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR) - sucursala Constanța, în colaborare cu Asociația Experților Extrajudiciari și Consultanți (SETEC) și cu Asociația Corpul Experților Tehnici din România (CET-R). 

Comentează știrea

Maia
18 noiembrie 2016
Subiect de film devastator!

" - Ok. Fie ce-o fi. Uite, chiar și azi mi s-a întâmplat, în timp ce te așteptam să vii acasă. Nu știu, e ceva foarte ciudat…. O fi iluzie?... Halucinație?... Pe nepusă-masă văd efectiv, foarte real, cum se mișcă o porțiune dintr-un perete aflat lângă mine. Uneori chiar și podeaua sau dușumeaua se mișcă, se ondulează. Eu nu cred că sunt nebun. Tu ai observat la mine semnele vreunei nebunii? "......Un mic fragment din scenariul filmului care te va imbogatii! Detalii:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3844 secunde