Premii pentru studenții de la Inginerie Mecanică

252
Premii pentru studenții de la Inginerie Mecanică - studentipremiati-1495729877.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți studenți de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă (FIMIM) din cadrul Universității "Ovidius" s-au întors cu o serie de premii de la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești "Anghel Saligny". 


Tinerii au câștigat cinci premii. Astfel, Dumitru Cornel Nedelcu, Silviu Grigoraș, Roxana Neagu și Nicolae Cătălin Bălcescu au obținut premiul I, cu lucrarea "Dispozitiv multifuncțional pentru exploatări portuare și navale". 


Alte două prezentări, a Iulianei Butnaru - "Studiul dinamicii autobasculantei ROMAN 12215 DFK, cu capacitatea benei de 10.5 t, utilizată la transportul pământului săpat pentru realizarea unui depozit în Portul Constanța" și a echipei formate din Andrei Dumitru și Florin Moise - "Tehnologii și instalații pentru foraj marin. Studiu de caz: realizarea și prezentarea grafică a platformei petroliere Prometeu", au primit premiul al II-lea. 


Lucrările "Considerații privind managementul apei de balast la bordul navei" și "Considerații privind tehnicile de asamblare sudată a structurilor navale", realizate de Maria Cătălina Acsenciuc, respectiv Ionuț Iurea, au fost răsplătite cu premiul al III-lea. 


Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești "Anghel Saligny" este un eveniment organizat anual și constituie un prilej de cunoaștere a opiniilor și preocupărilor studenților din diferite centre universitare, iar participarea și implicarea studenților FIMIM a devenit deja o tradiție. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8533 secunde