Premii de excelență pentru Școala "Lucian Grigorescu"

199
Premii de excelență pentru Școala

Articole de la același autor

În cadrul seminarului organizat de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie, palmaresul Școlii Gimnaziale "Lucian Grigorescu" din Medgidia s-a îmbogățit cu două premii valoroase.

Primul dintre ele este chiar un Premiu de excelență, acordat Proiectului "Parcul școlii", pentru ideea inedită de a salva o operă de artă, de a o recondiționa și a o valorifica, prin amplasarea ei în "Grădina de vară", alături de bustul patronului spiritual al acestei unități, pictorul impresionist Lucian Grigorescu. Sculptura a fost asimilată în cultura organizațională, fiind numită de elevi ECO-INFINIT.

Tot cu un premiu de Excelență a fost răsplătită eleva Iulia-Cristiana Vlădăreanu, pentru implicarea deosebită în proiectul internațional Eco-Schools.

În opinia prof. Sorina Eftimi, directorul acestei școli, cele două distincții reprezintă "dovada vie că Ecologia se poate împleti frumos cu știința, cu educația și, iată, în cazul nostru, cu Arta".

Aceeași unitate școlară din Medgidia, în calitate de colaborator al Asociației "InfoCons", pune la dispoziția tuturor celor care îi trec pragul, materialele informative realizate în cadrul acestei campanii. Acestea se află afișate la loc vizibil, în școală.

Reamintim că Asociația "InfoCons" - Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România, derulează Campania Națională de Educare și informare pentru cetățeni "o9atitudine" și are ca scop informarea și educarea cetățenilor în domeniile protecției consumatorilor, protejarea mediului, contrafacerii și pirateriei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.975 secunde