Premierele săptămânii la Cityplex Tomis Mall

194
Premierele săptămânii la Cityplex Tomis Mall - premiere-1454693240.jpg

Articole de la același autor

Celebrul Robert de Niro este personajul principal al comediei americane "Bunicul dezlănțuit". Chiar înainte de nunta lui, un tip mai mereu crispat, este păcălit să-și conducă bunicul, un fost general de armată pervers, în Florida, pentru vacanța de primăvară. De aici… urmează să vedeți dvs. ce se întâmplă.

Tot o comedie, dar animată, este și premiera "Năzdrăvanii din pădure - speriosul sperioșilor" în care Boog, Elliot și toată gașca lor veselă se întorc pentru noi aventuri... de speriat!

Acțiunea comediei romantice "Cum să fii singur și fericit" se petrece în New York, metropola plină de inimi singuratice care doresc perechea potrivită. Iar Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom și David au în comun nevoia de a învăța cum să fie singuri într-o lume plină de definiții în continuă evoluție ale dragostei.

Will Smith interpretează rolul principal din "Trauma", un thriller dramatic bazat pe incredibila, dar adevărata poveste a imigrantului Benner Omalu, un strălucit neuropatolog, care făcând o importantă descoperire medicală, a ajuns, ca și David împo-triva lui Goliat, să se lupte cu una dintre cele mai puternice instituții ale lumii.

"X-Men Origins: Deadpool" este un "reboot" total al personajului din "X-Men Origins: Wolverine".

Supranumit "mercenarul cu gură mare", Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere a organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente, cum ar fi instabilitatea psihică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6226 secunde