Pregătire la matematică pentru sesiunea de admitere

252
Pregătire la matematică pentru sesiunea de admitere - umc-1395149874.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța organizează examen de admitere la data de 23 iulie pentru ocuparea locurilor la forma de învățământ cu frecvență fără taxă. Pentru elevii care doresc să devină studenți ai acestei universități, Departamentul de Științe Fundamentale organizează cursuri de pregătire la disciplina matematică (algebră și analiză matematică) în perioada 31 martie - 31 mai.
Aceste cursuri sunt opționale și se desfășoară la sediul UMC câte două-trei ședințe pe săptămână, conform unui program convenit cu participanții. În cadrul pregătirii se vor parcurge exerciții și probleme semnificative selectate din culegerea "Probleme de matematică pentru admitere" elaborate de cadre didactice de specialitate din universitate.
Elevii participanți la cursurile de pregătire vor încheia un contract cu universitatea, modelul tip de contact fiind publicat pe site, în secțiunea ADMITERE. Modulul complet de pregătire constă în 20 de ședințe, cursanții având posibilitatea să parcurgă fie întregul modul, fie jumătate din acesta.
Elevii beneficiari ai acestei pregătiri nu pot propune subiecte teoretice sau aplicații pentru a fi analizate în cadrul acestui program.
Liceenii pot cunoaște în mod direct oferta educațională și materială a universității și pot vizita sălile în care vor fi pregătiți, discutând cu studenții și cu cadrele didactice.
Pentru înscrieri și informații suplimentare cei interesați se vor adresa la numărul de telefon 0241/664740 sau la sediul universității, str. Mircea cel Bătrân nr. 104, Parter, Birou Rectorat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8121 secunde