Pictură și grafică, la Clubul Artelor din Mangalia

171
Pictură și grafică,  la Clubul Artelor  din Mangalia - picturasigraficar-1437148053.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 18 iulie, ora 15, la Clubul Artelor "Solteris", care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, va avea loc vernisajul expoziției "Între metamorfoză și realitate". Autoarea expoziției este președintele Uniunii Artiștilor Plastici (U.A.P.) sucursala Constanța, Mirela Turtoi. Artista și-a perfecționat evoluția printr-un masterat în pictură și grafică în critica de artă, demonstrând că adevăratele pasiuni devin realitate. Mirela Turtoi pictează cu dragoste, criticii de specialitate confirmând acest lucru.

Expoziția este încărcată de simboluri, de transformări, de metamorfozări. Este o expoziție în care forța de expresie a fiecărui tablou ne arată originalitatea și talentul indiscutabil al acestei adevărate artiste vibrând în armonie cu fiecare dintre culorile puse pe pânzele sufletului în fața iubitorilor de artă cu o vibrație nobilă a culorilor, cu tensiunea fascinantă a ideilor. Expoziția va fi vernisată de scriitoarea Emilia Dabu și de președintele Clubului "Solteris, dr. Tatiana Odobescu.

La eveniment vor participa personalități ale vieții culturale din Mangalia și Constanța: prof. Karl Robert Perko, licențiat în pictură și grafică, Niculae Găgeanu U.A.P.- Constanța, Mariana Oleniuc U.A.P. Constanța, Corina Vicolov, Marcela Dabu, Cristian Petică, Ana Maria Perko.

Momentul muzical va fi susținut de Mihai Fănică și Mihai Daniel, membrii duetului Mihai care vor cânta la vioară și de cantautorul George Șerban. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5761 secunde