Universitatea "Ovidius"

Peste 20 de companii la "Zilele Carierei în Mate-Info"

236
1
Peste 20 de companii la

Articole de la același autor

Aula Magna a Universității "Ovidius" din Constanța va găzdui timp de trei zile evenimentul "Zilele Carierei în Mate-Info", în cadrul proiectului MATE-INFO.NET - Adaptarea programelor  de studii universitare la Cadrul Național al Calificărilor în Învățământul Superior și crearea unei rețele virtuale în vederea îmbunătățirii interacțiunii cu mediul de afaceri pentru a susține dezvoltarea economică și socială.


Evenimentul este organizat cu scopul de a informa studenții cu privire la oportunitățile de angajare pe piața muncii și de a comunica aspecte teoretice și practice pe care le urmăresc, în permanență, angajatorii în evaluarea cunoștințelor, abilităților și competențelor dobândite de către studenți în sectorul educațional. 


În baza acordurilor încheiate cu Universitatea "Ovidius" din Constanța și Facultatea de Matematică și Informatică, vor fi invitate peste 20 de companii și societăți comerciale din domeniul IT.


Firmele vor avea, astfel, ocazia să prezinte, în fața studenților, propriul sector de activitate raportat la cerințele zonei economice, cu abordarea oportunităților de angajare și a modalităților de recrutare și să evidențieze capcanele existente în contractele de muncă și clauzele speciale, încurajându-i, totodată, pe studenți să opteze pentru programe de intership încă din timpul facultății/studiilor de licență. 


Întâlnirea între studenți și reprezentanți ai mediului de afaceri constituie un prilej de a prezenta perspectivele de angajare pe piața muncii din România (cu accent pe zona de Sud-Est).


Comentează știrea

adevar
14 noiembrie 2015
adevar

KAKA!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Istoria antică, în imagini 3D
Sâmbătă, 17 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Azi student, mâine specialist kinetoterapeut
Pagina a fost generata in 0.3403 secunde