Personalități constănțene alese în proiectul "Omul carte"

489
1
Personalități constănțene alese în proiectul

Articole de la același autor

Școala Gimnazială nr. 12 "B.P. Hasdeu" a desfășurat proiectul "Omul Carte", care are drept scop dezvoltarea personală a elevilor prin dialogul acestora cu persoane denumite generic "Omul Carte" din domenii de activitate diferite, cu intenția de a oferi modele de urmat în viitor pentru aproximativ 1.000 de elevi din această instituție. 


Fiecare "Om Carte" va interacționa cu 25-30 de elevi astfel încât transferul de informații să fie realizat cu eficiență maximă. 


Aflat la cea de-a doua ediție, acest eveniment este așteptat cu nerăbdare de elevi, activitatea urmând a se desfășura în două etape. Astfel, pentru elevii din ciclul primar, acțiunea va începe la ora 10, iar pentru ciclul gimnazial, activitatea va începe la ora 13. Personalitățile prezente sunt din numeroase domenii de activitate, precum medici, oameni de litere, cadre militare, sportivi și antrenori, profesori, chiar și un coregraf, solist de operă, jurist și preotul Marius Moșteanu. 


"Sperăm că această activitate va deveni un model de bună practică, un tip de educație nonformală, interactivă în care societatea să se implice direct în educație, facilitând astfel o mai bună inserție a tinerilor în societate", afirma prof. dr. Laura Popa, directorul instituției-gazdă.


Comentează știrea

Miha.
10 decembrie 2016
Personalități secrete.

Nu se intelege mai nimic. Ba "s-a desfășurat proiectul" ba "acest eveniment este așteptat cu nerăbdare de elevi". In titlu se vorbeste despre "personalități constănțene" dar cititorul este privat de cunoasterea numelor lor...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.101 secunde