Periplul "Caravanei filmului românesc" ajunge la Cernavodă

199
Periplul

Articole de la același autor

Timp de o săptămână, începând chiar de astăzi, "Caravana filmului românesc - capodopere ale cinematografiei naționale" poposește la Cernavodă.


Până pe 21 septembrie, publicul este invitat, în fiecare seară, cu începere de la ora 19.30, în Piațeta Centrului Civic, pentru a viziona o serie de frumoase și importante filme românești, realizate în ultimii ani. În cazul în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, proiecțiile vor avea loc la Sala de Spectacole a Casei de Cultură. Accesul publicului este gratuit, la toate proiecțiile.


Publicul prezent la proiecțiile în aer liber din Piațeta Centrului Civic va avea ocazia să se întâlnească cu invitați speciali ai "Caravanei filmului românesc": Ada Condeescu și Cătălin Mitulescu, Bogdan Stanoevici și Nicodim Ungureanu, dar și cu regizorul Doru Nițescu, care vor vorbi spectatorilor despre filmele lor. 


Scopul "Caravanei filmului românesc - Capodopere ale cinematografiei naționale", proiect aflat în al patrulea an de existență, este acela de promova filmul românesc din toate timpurile, aducând un omagiu cinematografiei naționale și cineaștilor români, fiind singura caravană care promovează exclusiv filmul românesc.


Astă-seară, de la ora 19.30, va fi prezentată pelicula "Concertul", în regia lui Radu Mihăileanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2299 secunde