O nouă poveste a orașului

Pantomimă, poezie, muzică și caricatură, la Cafeneaua Artiștilor (galerie foto)

815
Pantomimă, poezie, muzică și caricatură, la Cafeneaua Artiștilor (galerie foto) - c44d6d3ec1bba4479b0a5d496519adbb.jpg
Atmosfera de altădată a Constanței a fost proiectată în contemporan vineri, la restaurant La Papu, acolo unde Timișoreana își desfășoară campania "Povestea orașului tău".
Muzică, poezie, pantomimă și caricatură au fost coordonatele serii tematice propuse de organi-zatori, intitulată "Cafeneaua artiș-tilor", protagoniști fiind membrii trupei "Suflețel", coordonată de Mă-dălina Petrencu, fostă actriță a Teatrului de Păpuși din Constanța. Astfel, cei prezenți au putut asculta poezii recitate de Traian Petrencu, au avut ocazia de a admira caricaturile lui Florin Duda, dar și de a urmări cu plăcere momentele de pantomimă sus-ținute cu umor și spontaneitate de Gabi Monțescu. Și, pentru ca atmosfera de cafenea a artiștilor să fie completă, lor li s-a alăturat și interpretul Gigi Dumitrele, care a susținut un micro-recital de muzică folk.
Actrița Mădălina Petrencu a activat doi ani la Dramaticul constănțean și a petrecut, apoi, 15 ani pe scena Teatrului de Păpuși. Și-a întrerupt activitatea in-stituțională pentru a face teatru pe cont propriu și pentru a se simți, astfel, mai aproape de oameni. "Recomand tuturor tinerilor să se ia la trântă cu viața" este sfatul Mădălinei.
Începând cu această lună, a demarat proiectul "Semn", o companie independentă de teatru, al cărei prim spectacol, "Dom-nișoara Iulia", a avut loc la Cafe D’Art. În curând, alte două spec-tacole vor fi prezentate în premieră de Teatrul "Semn", și anume "Ursul", de Cehov și "Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt", de Matei Vișniec.
"Povestea orașului tău" continuă cu alte seri tematice, care se vor desfășura, de asemenea, în restaurant La Papu, de la ora 20. Astfel, pe 1 octombrie va fi readusă în prezent atmosfera de pro-menadă, pe 8 octombrie, seara va fi dedicată teatrului de vară, pentru ca, pe 15 octombrie, să fie luate "Halbele la control". "O seară cu cântec" va reprezenta ultimul eveniment din cadrul campaniei și va avea loc pe 22 octombrie.
Campania se desfășoară la nivel național, în Constanța, București, Timișoara, Oradea și Iași, fiind implementată de Mercury Promotions.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.727 secunde