O nouă viziune asupra alimentației sănătoase

271
O nouă viziune asupra alimentației sănătoase - onouaviziune-1476719784.jpg

Articole de la același autor

Conform unei statistici realizate de Uniunea Europeană, România se află la coada clasamentului în ceea ce privește consumul de fructe și legume.

Tocmai de aceea, cu prilejul Zilei Mondiale a Alimentației Sănătoase, la Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" s-a desfășurat o activitate tip comunicare științifică, însoțită de prezentări PPT și filmulețe, realizându-se, cu sprijinul elevilor, o expoziție de fructe și legume, desene reprezentative.

Scopul acestei activități este acela de a oferi o nouă viziune asupra modului de alimentație, evidențiindu-se cu prioritate beneficiile pe care le are consumul de fructe și legume asupra sănătății.

La activitatea coordonată de profesoarele Camelia Seimeneanu, Violeta Nazare și Ingrid Kober, au participat elevii claselor a IX-a B, a X-a B și a XI-a B, însoțiți de profesorii diriginți și alte cadre didactice ale acestei instituții de învățământ.

S-au alăturat bunei desfășurări a tuturor momentelor și la punerea lor în practică bibliotecarul școlii, Raluca Turliu, și informaticianul Valentina Moșescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Indiferența susține violența"
Pagina a fost generata in 1.1907 secunde