Mirciștii bifează cu premii încă un concurs național de matematică

258
1
Mirciștii bifează cu premii încă un concurs național  de matematică - mircistiibifeazaaltepremii-1383156353.jpg

Articole recomandate

După competiția "Regalul Generației XXI", matematicienii mirciști și-au mai adjudecat o serie de premii la Concursului Inter-județean de Matematică "Cristian S. Calude", găzduit de Galați.

Ca de obicei, în luna octombrie, Colegiul Național "Vasile Alecsan-dri" din Galați a organizat a XIV-a ediție a Concursului Interjudețean de Matematică "Cristian S. Calude".

Pentru elevii Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", participarea la acest concurs este deja o tradiție. Evenimentul, așteptat cu nerăbdare, a adus și în acest an multe succese tinerilor mate-maticieni mirciști, elevii pregătiți de profesorii Mihai Contanu, Gabriela Constantinescu, Nelu Chichirim și Cătălin Zîrnă obținând rezultate foarte bune.

De remarcat premiul II, obținut de Calila Hakan, clasa a VIII-a, în timp ce Mihai Iliant, clasa a VII-a, Andrei Graur, clasa a X-a, și Emil Nichita, clasa a XI-a, au luat fiecare premiul III.

Foarte bună și prestația elevilor Abibula Aysun, clasa a VI-a, Mihai Epure și Stelian Chichirim, din clasa a VII-a, Riza Salim, clasa a IX-a, Alexandra Murgoci, Iulian Goie și Daniel Aleca, toți trei din clasa a XI-a, care au fost răsplătiți cu mențiuni.

Comentează știrea

10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale
16 martie 2015
10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale

Katalystic Events UK Katalystic Events specialise in luxury marquee and giant tipi tent hire helping to create spectacular events throughout the UK. 10m-40m Width Luxury Double Decker Tent, New Design Party Tent For Sale http://www.partytentforsale.com/10m-40m-width-luxury-double-decker-tent-new-design-party-tent-sale.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4475 secunde