Schimbări la vârf în organigrama ISJ Constanța

Mircea Vrană se întoarce la catedră. Răducu Popescu are noi adjuncți!

1909
8
Mircea Vrană se întoarce la catedră. Răducu Popescu are noi adjuncți! - vranamircea-1406916029.jpg

Articole de la același autor

Începând cu luna august, prof. Iris Sarchizian și prof. Irinela Nicolae fac echipă în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, cele două inspectoare înlocuindu-i pe foștii inspectori școlari adjuncți prof. Cristina Adriana Oprea și prof. Mircea Vrană.

De la numirea sa în funcția de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, în urmă cu doi ani (cel mai longeviv mandat de "general" sic!), prof. dr. Răducu Popescu a făcut echipă cu adjuncții Cristina Oprea și Mircea Vrană. Ambii mai deținuseră aceste funcții, tot în echipă, și în mandatul "generalului" Marian Sârbu.

La o lună, însă, de la demiterea colegei sale, prof. Cristina Adriana Oprea, adjunctului Mircea Vrană i-a sosit, de la Ministerul Educației Naționale, demiterea. Vrană se va întoarce la catedra tehnologică a Colegiului "Vasile Pârvan" din Constanța. În locul lui a fost numită prof. Iris Sarchizian, fost inspector școlar pentru implementarea descentralizării instituționale, loc ce va fi ocupat de prof. Ana Gheorghe, până mai ieri inspector școlar de limba și literatura română.

v v v

Din păcate, în ciuda insistențelor noastre de a afla dacă există vreo legătură între demiterea sa și buna desfășurare a examenelor naționale ori concursurilor de ocupare a posturilor vacante în învățământul constănțean, prof. Mircea Vrană nu a răspuns.

Întrebat care a fost motivul demiterii inspectorului adjunct Vrană, prof. dr. Răducu Popescu a declarat că acestuia i-a expirat mandatul. "Vreau să-i mulțumesc domnului Vrană pentru toată activitatea din cei doi ani și mai bine", a adăugat prof. Popescu. 

Comentează știrea

leila
2 august 2014
incredibil .....

...... cum 2 personaje mediocre ajung ajutoarele supermediocrului raducu!!! cu siguranta este cea mai nefericita si incompetenta formula de conducere din istoria ISJ!! scandalos!!!

cta
2 august 2014
incredibil de incredibil!

incredibil de invidioasa esti :) iti e dor cumva de echipa de valoare buhaev?

profesor
2 august 2014
trist

L-a inlocuit pe principii politice, doar stiti! Asa se merge in Romania, partidul care e la putere isi pune inspectorii, directorii...trist dar adevarat.Nu se mai promoveaza inteligenta, ci prostia si pilele...

adrian
2 august 2014
nu mai incasa nimic

Cred ca nici el nu mai vroia sa ramana. Nu mai putea face nicio combinatie. Nu mai putea lua spaga. Doar munca. De ce sa mai stea? Oricum a stat prea mult pentru ce performante are ca profesor. Nu visa el ca sta atata niciodata...

presa vrajita
2 august 2014
nesemnificativ

ce echipa ? care echipa?psdul la conducere si impunere.aha, doi executanti fara personalitate, oprea spagile la ea,lui tatucu ce-i dadea!?reclamatii cu duiumul ... dar metresele se lupta cu secretarele care au uitat de unde au plecat! cata potenta in acest loc plin de viespi ,gandaci, trepadusi si trantori , asta e echipa !!!

racnetul carpatilor
3 august 2014
detalii va rog

Care metrese ? as vrea mai detaliat daca se poate ?

lili
3 august 2014
idioate

Ele vor toate. Dar el e genul familist. Bravo lui.

maria
4 august 2014
in sfarsit o veste buna

Bine ca a plecat țața aia de Oprea....am auzit-o vorbind ca la usa cortului, plina de putere in spatele unui partid politic, ti-a venit randul si tie....la munca de jos si fara fite de mare inspector, halal profesor, asta nici la catedra nu ar trebui sa fie, rusine......iar de Vrana ce sa mai zicem, asta a cazut mereu in picioare, nu m-as mira sa ocupe functia de director

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4903 secunde