Mircea Vintilă și Ducu Bertzi cântă în weekend la Mamaia Fairytale

136

Articole de la același autor

Festivalul Mamaia Fairytale a ajuns la cel de-al patrulea weekend. Săptămâna aceasta, spectatorii vor avea parte de trei show-uri incendiare la Festivalul Mamaia Fairytale.


Vineri, 4 august, de la ora 20.30, pe scena din Piațeta Casino din Mamaia vor urca Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Daniel Iancu și Marius Bațu, în spectacolul de muzică folk, "Omul cu chitara". Un concept al lui Ducu Bertzi, concertul prezintă cele mai frumoase și îndrăgite din repertoriul folk. Cei 4 artiști vor fi însoțiți în călătoria lor muzicală de Baletul Fairytale, sub atenta îndrumare a coregrafului Horațiu Cherecheș.


Sâmbătă, 5 august, începând tot cu ora 20:30, publicul va putea să aplaude două trupe celebre ale momentului: Mandinga și Bosquito. Un concert exploziv, în care spectatorii vor putea să cânte și să danseze pe ritmuri latino alături de soliștii lor preferați. Piese precum "Soarele meu", "Besame" (Mandinga), "Femeia", "Hopa Hopa" sau "Pepita" (Bosquito) vor fi doar câteva dintre melodiile care vor face deliciul celor prezenți în Mamaia. 


Ca în fiecare seară, baletul Fairytale va fi cel care va acompania cântăreții și publicul, în coregrafia lui Horațiu Cherecheș.
Duminică, 6 august, de la 19:30, scena Festivalului Mamaia Fairytale va fi luată cu asalt de cântăreți și dansatori armâni în spectacolul incendiar cu muzică și dansuri tradiționale "Balcanica". Publicul va fi cu siguranță încântat de melodiile ritmate și coregrafia plină de energie, tipice acestei zone folclorice. Nici în această seară nu va lipsi Baletul Fairytale, care va evolua sub îndrumarea aceluiași Horațiu Cherecheș.


Festivalul Mamaia Fairytale 2017 este organizat de Primăria Municipiului Constanța și Asociației Eurocult, cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanța, Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", Inspectoratului de Poliție al Municipiului Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9504 secunde