Ministrul Educației vrea ghiozdane mai ușoare pentru elevi. "Afectează coloana vertebrală"

745
Ministrul Educației vrea ghiozdane mai ușoare pentru elevi.

Articole recomandate

Ministrul Educației vrea ghiozdane mai ușoare pentru elevi. Mai mulți părinți au inițiat o campanie prin care cer ca ghiozdanele copiilor să fie mai ușoare.

Ministrul Educației, Pavel Năstase, le transmite acestora că i-a auzit și că va ține cont de dorința lor, potrivit Digi 24.


"Într-adevăr este o mare problemă care afectează sănătatea copiilor în primul rând,pentru că un ghiozdan foarte greu are repercusiuni asupra coloanei vertebrale. Eu cred că avem, în primul rând, manuale școlare care sunt foarte voluminoase. Din acest punct de vedere am lansat un proiect care va face o evaluare și o revizuire a tuturor programelor școlare până în clasa a XII-a. Mai concret, această revizuire va verifica două lucruri importante: primul corespondența între competențele pe care trebuie să le atingă elevii în urma procesului de învățare și conținuturile care sunt prezente în manualele actuale. A doua evaluare va fi pe orizontală între programele școlare și manualele școlare din clasa I până într-a XII-a, astfel încât să putem elimina redundanțele care există", a spus ministrul Pavel Năstase, citat de presa națională.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2602 secunde