Minerale, pietre semiprețioase și obiecte de decor la Muzeul de Artă

246
Minerale, pietre semiprețioase și obiecte de decor la Muzeul de Artă - expozitie-1502019312.jpg

Articole de la același autor

Aflată la a VII-a ediție organizată la malul Mării Negre, expoziția de bijuterii, cristale și pietre semiprețioase "Mineral Expo" se va desfășura în incinta Muzeului de Artă Constanța în perioada 10 - 13 august. Pentru acest eveniment, exponatele au fost aduse din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. 


Astfel, atât constănțenii, cât și turiștii vor putea admira larimarul, denumit și "Piatra Delfinilor", care a fost descoperit în anul 1974 de părintele Miguel Domingo Fuertes Loren în Republica Dominicană. După analize amănunțite, specialiștii au certificat calități estetice, dar și proprietăți metafizice remarcabile ale larimarului. 


Pe lângă pandantive și coliere din vibrantul mineral, care încorporează frumoasele nuanțe albastre ale apei și cerului din Caraibe, la această ediție se vor expune și trei eșantione spectaculoase în formă brută, cel mai mare având o greutate de peste 250 grame. 


Apoi, publicul își va putea desfăta privirile cu perle, considerate un miracol al lumii apelor, care exprimă feminitatea rafinată, eleganța regală, valoarea și puritatea. Pe lângă piesele amintite, ediția 2017 a "Mineral Expo" va aduce la Constanța bijuterii din întreaga gamă a pietrelor semiprețiose, obiecte de decor, dar și minerale destinate colecționarilor. Intrarea este liberă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Dublu vernisaj la Muzeul de Artă
Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte, la Muzeul de Artă
Pagina a fost generata in 0.5298 secunde