"Mica sirenă" își dă întâlnire cu copiii la teatru săptămâna aceasta

177

Articole de la același autor

Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" îi invită, joi și vineri, respectiv 11-12 mai, începând cu ora 10.00, pe cei mici, la o întâlnire cu "Mica sirenă", o adaptare după H.Ch. Andersen. Regia și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu, scenografia poartă semnătura Eugeniei Tărășescu-Jianu, coregrafia Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica poartă amprenta lui Alexandru Berehoi.

Astfel, binecunoscuta poveste a lui Anderson va fi redată sub forma unui spectacol pentru copii captivant, plin de culoare, farmec și mister care urmărește aventurile Micii Sirene îndrăgostită de un prinț pământean și nevoită să lupte cu forțele răului și cu prejudecățile tuturor pentru a-și apăra iubirea și visul.

Cu această ocazie, copiii vor fi încântați să descopere universul fascinant al mărilor și al uscatului, alături de Mica Sirenă, Prințul, Ursula și Peștișorul Pico. Toate aceste personaje colorate au rolul de a aduce veselie și să-i învețe pe copii că atât pe țărm, cât și în mare putem trăi în deplină armonie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Aprilie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pe scena Clubului Doors
Pagina a fost generata in 1.2028 secunde