Interviu în exclusivitate pentru "Cuget Liber" cu Stela Popescu: "Mi-e silă de toate proastele care apar la televizor!"

1904
14
Interviu în exclusivitate pentru

Articole de la același autor

Recent, s-a aflat pe scena Casei de Cultură din Constanța, în rolul principal din spectacolul pentru copii "Soacra cu trei nurori". O prezență extrem de vie nu numai pe scenă, dar și în viața de zi cu zi, în ciuda celor 78 de ani, artista Stela Popescu revine întotdeauna cu plăcere la Constanța, pentru că, așa după cum afirma, jumătate din viața ei este legată de Constanța: "Am jucat enorm la Constanța! Ani și zeci de ani".
- Cum apreciați publicul de la malul mării comparativ cu cel din Capitală?
- Este un public educat, un public care știe ce înseamnă teatru, cu o anumită stare. Spre deosebire de publicul din București, care este mai amestecat și mai nedecis. Adică la întâmplare se duce la un spectacol de teatru și tot la întâmplare vine la revistă. Nu este un public care să aibă o opțiune clară pe genurile de teatru.


- Recent, v-am remarcat în serialul de la HBO "Rămâi cu mine". La ce proiecte mai lucrați?
- Accept orice provocare la vârsta mea. Sunt o femeie singură, doar n-o să stau acasă și să mă apuce dracii. M-am molipsit atât de puternic de teatru încât eu nu mai pot trăi în altă parte. Pentru mine acesta a devenit un mod de existență. După ce am stat o săptămână în casă din cauza condițiilor meteo, în momentul când am ieșit simțeam că trăiesc, mă simțeam extraordinar.
La televiziune nu accept să particip chiar la orice. Acum asistăm la niște conversații inutile, despre oameni fără importanță.


- Adică Bianca Drăgușanu…
- Foarte bine, e o femeie frumoasă, dar nu se poate și la știrile de la ora 5 și la știrile de ora 10 să afli când îi vine Drăgușancăi. Dar asta e vina televiziunii, nu a ei. Pe mine mă supără când mă oprește lumea pe stradă să-mi spună că nu mai sunt artiști ca pe vremea mea. Nu-i adevărat! Sunt enorm de mulți artiști de teatru foarte buni, dar nu acceptă orice mizerie în care este chemat la televizor. Pentru că lumea îl desconsideră când se asociază cu anumite subiecte. Și mie a ajuns să-mi fie teamă să mă duc la orice emisiune. Mai degrabă accept o emisiune de divertisment. Dar la un moment dat mi-e și silă. Chiar discutăm cu toate proastele, când sunt atâtea femei frumoase, deștepte în România. Ai văzut câte actrițe au ajuns acum în străinătate, să facă filme bune, câte actrițe sunt în teatrele României. Păi sigur că aia nu se duce să vorbească cu o proastă. 


- Cum am putea să oprim această intoxicare?
- Nu noi putem opri, ci televiziunea. Sau CNA-ul să nu se lege de prostii, ci de lucruri adevărate. Televiziunea să redevină un mod de a educa poporul și de a-l învăța ce-i frumos. Ăia care stau acasă și fac audiența sunt acele putori cu berea în față și cu punga de semințe. Și cică publicul vrea așa ceva! Care public? Ăla mizerabil, lipsit de cultură? Atunci ce să învețe copiii aceștia? Să umble cu ața în fund și să-și umfle buzele că vor ajunge mai ușor la televizor. Și asta cică de dragul ratingului, ca să ia patronii banii, pentru că pe ei îi plătește și prost și poporul să nu învețe nimic. 


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Papu
22 februarie 2014
Un adevar pe jumatate !

Aveti dreptate d-na Stela Popescu și mie mi se face silă de toate proastele care apar la televizor. În plus, mie mi se face silă și de Arșinel când îl văd la televizor.

SEVER
22 februarie 2014
PROSTITUTIE PE TOATE PLANURILE

PROASTELE,CA PROASTELE, ELE AVAND UN CREER PLAT AU MAI PUTINA RESPONSABILITATE DECAT IDIOTII CARE FAC EMISIUNILE. ACESTI IMBECILI GRANITICI PROFITA DE PROSTIA ACESTOR PITIPOANCE SI INTOXICA UN PUBLIC RELATIV INCULT CU POVESTI SCABROASE DE DRAGOSTE. MAI EXISTA SI O CATEGORIE DE PROFITOARE, NU CHIAR TOANTE,GENUL PRODANCA, CARE ISI AFISEAZA VIATA PERSONALA IN DETALIU PT NISTE EURO IN PLUS.UNA PESTE ALTA, ATAT PROASTELE CAT SI "CREATORII" EMISIUNILOR SUNT LA FEL DE VINOVATI PT IMBECILIZAREA PUBLICULUI. CERT, SI IN OCCIDENT EXISTA EMISIUNI PT SERVITOARE SI PORTARESE, DAR ACOLO MAI EXISTA SI 2,3 CANALE PT LUMEA CULTA (ARTE,CANAL 5,ETC).IAR CANALELE NATIONALE NU AU VOIE SA TRANSMITA PUBLICITATE IN TIMPUL DIFUZARII FILMELOR ,PIESELOR DE TEATRU ETC.

xxl
22 februarie 2014
cultura...in pom !!!

Din pacate, societatea in care traim este o societate 'de consum' in care economicul si kitch-ul sunt de baza! Problema este ca din cauza societatii si a banilor ajungem sa ne prostituam intelectual...Iar actorii, fie ei de teatru sau film trebuie sa se adapteze mersului vremurilor...doar n-o sa-i obligam sa moara de foame de dragul culturii...Televiziunea este axata pe scandaluri si birfe pt. ca astea sunt usor de digerat-cum spunea dna Popescu, cu berea si cu semintele in mina!

Mihai
22 februarie 2014
Atunci ce să învețe copiii aceștia?

Sa-si cumpere niste "doze de ceva", puterea de a spera, sau o "pastila de iubire pe loc va rog" :))

RICA VENTURIANO
22 februarie 2014
SA NU AMESTECAM BORCANELE

SI REPREZENTANTII ARTISTILOR IN PARLAMENT CUM INDREAPTA ACESTE LUCRURI ???AVETI DREPTATE DAR PARTE DIN VINA ESTE A DVS.

replicacrosslink
16 martie 2014
replicacrosslink

If you thinkI do not care to see this article, the next time I am concerned about your article, I think I will never again careless. Do you trust yourself, you do not know your article can make people so crazy about. replicacrosslink http://replicacrosslink.filtech.us/

cheaprbsunglasses.artgreco.eu
12 aprilie 2014
cheaprbsunglasses.artgreco.eu

Stiri Cultură-Educație : "Mi-e silă de toate proastele care apar la televizor!" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online cheaprbsunglasses.artgreco.eu http://cheaprbsunglasses.artgreco.eu/

fake oakleys
4 iunie 2014
fake oakleys

Stiri Cultură-Educație : "Mi-e silă de toate proastele care apar la televizor!" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake oakleys http://replicaoakleys.kelticfinancial.us/

Longchamp
19 iulie 2014
Longchamp

On each weekend, we all mates together used to watch film, as enjoyment is also essential in life. Longchamp http://www.amincissements.fr/

sac vanessa bruno pas cher
24 iulie 2014
sac vanessa bruno pas cher

Stiri Constanța focus : Interviu în exclusivitate pentru "Cuget Liber" cu Stela Popescu: "Mi-e silă de toate proastele care apar la televizor!" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online sac vanessa bruno pas cher http://sacvanessabruno.fxbrokers.eu/

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4309 secunde