Lansare de carte la Universitatea "Ovidius"

"Medierea - oxigen pentru afaceri"

639

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța, Facultatea de Drept și Științe Administrative, în parteneriat cu Centrul de Soluționare a Disputelor prin Mediere Constanța, a organizat, ieri, evenimentul de lansare a primului volum în limba română "Medierea - oxigen pentru afaceri", la care au participat personalități din domeniul juridic.

Autorii lucrării sunt lector universitar drd. avocat și mediator Alina Gorghiu (coordonator), dr. Nicolae Bogdan Codruț Stănescu, lector universitar drd. avocat și mediator Manuela Sîrbu, Mihai Munteanu și Ion Dedu.

Prefața cărții este semnată de o somitate în domeniul medierii, în persoana lui Thierry Garby, avocat, membru de onoare al Baroului din Paris, arbitru și mediator, președinte al Uniunii Internaționale a Avocaților, fondator și președinte al Academiei de Mediere din Franța.

Coordonatoarea cărții, Alina Gorghiu, descria lucrarea ca reprezentând munca de câțiva ani a coautorilor, experiența lor în medierea conflictelor business, analiza unor spețe și recomandări: "Mediul de afaceri este primul care va simți pregnant efectele acestei alternative reale la instanța de judecată, prin prisma timpului, a banilor și a resursei umane salvate".

De asemenea, prof. Mircea Mastacan, președintele Asociației Centrul de Soluționare a Disputelor prin Mediere Constanța, declara, pentru "Cuget Liber", că lucrarea este rodul unei documentări minuțioase și face cunoscut publicului interesat rezultatele studiilor întreprinse de autori, pentru a scoate la lumină contribuția deosebită adusă de reprezentanți de prestigiu ai medierii la evoluția acestei instituții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8491 secunde