La Universitatea "Andrei Șaguna"

Masă rotundă despre "Succes în cariera juridică"

304
Astăzi, începând cu ora 16, Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității "Andrei Șaguna" organizează masa rotundă cu tema "Succes în cariera juridică". Activitatea, organizată de asistent univ. drd. Coralia Popescu, va fi moderată de lector univ. dr. Niculae Neagu. 

Invitații de onoare ai manifestării sunt comisarul Elena Duda, reprezentantul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, și Georgiana Soare, șeful Direcției Urbanism din cadrul Primăriei municipiului Constanța. 

Prin intermediul invitaților, studenții vor afla un model nou de consiliere și orientare profesională, punând accent asupra factorilor esențiali în acest proces, precum planificare strategică, strategii de acțiune, dezvoltarea potențialului personal și creșterea gradului de conștientizare cu privire la oportunitățile de dezvoltare a carierei în domeniul juridic. 

Acțiunea marchează debutul unui amplu program de consiliere și orientare în carieră la Universitatea "Andrei Șaguna", în cadrul căruia se vor desfășura lunar ședințe pe această temă, la care vor fi invitate personalități de prim rang ale lumii juridice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4674 secunde