Marele trofeu al Festivalului "Remember" 2010 a fost câștigat de constănțeanca Bianca Niță

787
Marele trofeu al Festivalului
Ieri, la Palatul Copiilor din Constanța, s-a încheiat cea de-a VI-a ediție a Festivalului național de interpretare muzică ușoară "Remember" 2010, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Emoții foarte mari atât pentru concurenți, dar și pentru părinții care nu s-au dezlipit de vedetele lor în "miniatură". I-am recunoscut printre participanți pe foarte mulți dintre cei care și-au încercat talentul și la Festivalul "Mamaia Copiilor", ce a avut loc în vară, la Casa de Cultură.
O dovadă în plus a valorii Festivalului "Remember", care își propune, de la o ediție la alta, să lanseze tinere talente ale artei interpretative. "Ediția de anul acesta a fost una cu totul specială, copiii fiind foarte bine pregătiți, semn că acest festival este tratat de toată lumea cu maximă seriozitate și competență", a declarat pentru "Cuget Liber" prof. Dorina Ivanciu, director artistic al festivalului.
Timp de două zile, pe scena sălii de spectacole au evoluat 50 de concurenți din Constanța, Năvodari, Techirghiol, Hârșova, Cernavodă, București, Buzău, Călărași, Iași, Galați, Piatra Neamț, Focșani, Botoșani, Râmnicu Sărat, Craiova, Pitești, Fetești, Bacău, Petrila și Republica Moldova.
Juriul, prezidat de cunoscutul cântăreț de muzică ușoară Mihai Trăistariu, a decis ca trofeele, pe categorii de vârstă, să fie decernate Biancăi Lixandru, din București, la categoria de vârstă 5-8 ani, Biancăi Niță, din Constanța, categoria 9-10 ani, Elena Păunescu, din Constanța, categoria 11-12 ani, Alexandra Șipoș, din București, categoria 13-15 ani, și Cristian Gorun, din Craiova, la categoria 16-25 ani. Ieri, după deliberări lungi, datorate valorii acestor voci tinere, Bianca Niță, din Constanța, a fost desemnată câștigătoarea marelui Trofeu "Remember" 2010.
Au susținut recitaluri grupul Insiemme, Ana Maria Cîrnu, Elena Marinela Zlatov, Mihai Cătălina, Băluță Claudiu Alexandru, Bileca Alexandru, Constandin Iulia Andreea, Mihai Trăistariu, Mirela Pană, Liliana Cornilă, Andreea Olariu, Anita Radu, Iuliana Pușchilă, Raluca Sofrone.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 10 Decembrie 2010
Stire din Cultură-Educație : Concert pentru viața unei colege
Pagina a fost generata in 1.7099 secunde