Manifestări dedicate sărbătoririi zilei de 1 Decembrie

254
Manifestări dedicate sărbătoririi zilei  de 1 Decembrie - liceulteoretictraian4-1480352122.jpg

Articole recomandate

Aria curriculară "Om și societate", catedra de istorie și Cercul "Ziua Internațională a Drepturilor Omului" de la Liceul Teoretic "Traian", sub coordonarea prof. Mirela Ana Voicu, prof. Gabriel Stratenie și prof. Dorina Chivu, director adjunct, desfășoară astăzi o ședință festivă în cadrul căreia conducătorii instituției, profesorii de specialitate, invitații și elevii vor evoca evenimentul aniversar, marcând eforturile militare și politico-diplomatice depuse de națiunea română pentru îndeplinirea acestui ideal multisecular.

Temele de dezbatere, precum "Semnificația zilei de 1 Decembrie", "Unirea Bucovinei cu România", "Personalități ale Marii Uniri", "Simboluri heraldice românești", vor alterna cu momente interactive, prezentări multimedia, interviuri și proiecții de filme românești care au ca subiect lupta românilor în Primul Război Mondial și pentru înfăptuirea Unirii.

Manifestarea se încheie cu un moment artistic susținut de elevii din cursul gimnazial, coordonați de prof. Oana Staicu și cu un recital al corului seminarului Teologic "Dionisie Exiguul".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4418 secunde