Manifest civic la Constanța - "Marșul pentru viață"

153
1

Articole recomandate

Duminică, 26 martie, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va participa la "Marșul Pentru Viață", manifest civic pentru stoparea avorturilor, aflat la a șaptea ediție, ce se va desfășura în municipiul Constanța și în alte șase orașe ale județului: Băneasa, Medgidia, Mangalia, Cernavodă, Năvodari și Hârșova.


La Constanța, începând cu ora 13.00, ierarhul tomitan se va alătura preoților și credincioșilor, la Catedrala arhiepiscopală, de unde se va pleca pe următorul traseu: Piața Ovidiu - Str. Mircea cel Bătrân - Capitol - Spitalul Județean - B.dul Tomis - Capitol - Piața Ovidiu.


Conform Patriarhiei Române, în ședința de lucru din data de 9 februarie 2017, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a binecuvântat demersul "Asociației Studenți pentru viață" de a organiza cea de-a șaptea ediție națională a "Marșului pentru viață", eveniment care va avea loc în după-amiaza zilei de 25 martie 2017, în ziua praznicului Bunei-Vestiri. El se va desfășura în peste 285 de localități din România și Republica Moldova, sub genericul Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine!


La Constanța, datorită programului pastoral-misionar foarte încărcat de praznicul Bunei-Vestiri, la solicitarea preoților, acțiunea se desfășoară duminică, 26 martie.


Comentează știrea

jiji
26 martie 2017
mars

un tap borat , hot si nemernic participa la mars.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Martie 2017
Stire din Cultură-Educație : Procesiune religioasă la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.3558 secunde