Liceenii de la "Ovidius", preocupați de cercetarea științifică

2898
Liceenii de la

Articole recomandate

Concursul "Cum se face?" este organizat, în fiecare an, de către Societatea Tinerilor Chimiști, parte a Societății de Chimie din România (SChR), în parteneriat cu Facultatea de Chimie Aplicată și știința Materialelor/Universitatea Politehnica din București și Asociația Studenților Chimiști POLI. 


Anul acesta, de la Liceul Teoretic "Ovidius" s-au calificat la faza națională cinci proiecte realizate de elevii coordonați de prof. Carmen Bucovală. 


Proiectul elevilor Rareș Stoica și Semina Vefa, pe tema modalităților de combatere a poluării cu petrol a mediului marin, a fost recompensat de juriu cu premiul I, iar Ioana Nedelcu a primit prima mențiune a concursului pentru o prezentare despre efectul substanțelor active din plante cu rol de antibiotic natural. 


Proiectele realizate de Mara Nicolae, Cidem Curtomer, Ruxandra Iordache, Theodora Talpău și Cristina Chelu, despre substanțele conținute în diferite alimente și modul în care influențează sănătatea, au fost, de asemenea, apreciate de juriu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5609 secunde