Lecția de astronomie i-a stârnit pe elevii din Mangalia

173
1
Lecția de astronomie i-a stârnit pe elevii din Mangalia - colegiumangalia-1429026736.jpg

Articole de la același autor

Una dintre activitățile importante desfășurate în săptămâna "Școala Altfel: să știi mai multe, să fii mai bun", de către elevii și profesorii Colegiului Economic Mangalia, face parte din programul Concursului Național Interșcolar "Nicolaus Copernic".

Competiția urmărește să încurajeze interesul pentru astronomie și pentru știință, tema fiind "Cum a apărut și cum evoluează Universul?". S-au realizat lucrări pe tema dată, machete, expoziții fotografice, vizionări de filme educative și prezentarea în imagini a principalelor misiuni spațiale ESA (Planck, Herschel, COROT, Euclid).

De asemenea, elevii au realizat și o colecție de cărți cu ultimele noutăți în domeniul astronomiei și cosmologiei, acestea urmând a fi analizate și dezbătute în cadrul unor întâlniri viitoare, deoarece proiectul continuă pe tot parcursul acestui an școlar.

Elevii claselor a IX-a, a X-a și a XI-a, au fost coordonați de profesor Irina Marin, Mădălina Rațiu și Florea Delia. 

Comentează știrea

IULIAN
16 mai 2015
Dezvoltatori Afacere

Oamenii cu o viziune optimistă tind să fie cei care își modifică în mod activ viitorul, construindu–l și creându–l. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part–time care vor să câștige bani în timpul liber, într–un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de pictură, la Mangalia
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Social : "Școala altfel" la RAJA Constanța
Pagina a fost generata in 2.2001 secunde