Lansare de carte la Cercul Militar Mangalia

644
Lansare de carte  la Cercul Militar Mangalia - lansaredecarte-1458324996.jpg

Articole de la același autor

Duminică, de la ora 15, Clubul Artelor "Solteris" va desfășura la Cercul Militar Mangalia o activitate al cărei protagonist este profesoara de limba română Alina Florica, de la Școala Gimnazială nr. 2 Mangalia.

Autoarea cărții de poezie "Urma pașilor iubirii" este absolventă a facultății de filologie "Al.I. Cuza" din Iași, și ea debutează cu această carte care va fi prezentată de scriitoarea Emilia Dabu, membră a Uniunii Scriitorilor din România și președinta Clubului.

La eveniment mai participă poeta Ana Ardeleanu, poeta Loredana Ionela Toader, prozatorii Dora Alina Romanescu, Mihaela Burlacu, pr. Ioan Aurel Bolba, George Șerban, Adina Lozinschi, Marius Robert Dincă, Naum Liana. Vor mai comenta cartea profesoarele Ecaterina Nor și Soare Angela.

De la Teatrul "Magic" pentru copii și tineret vor recita din poemele autoarei: Loredana Ionela Toader, Izabela Vârlan, Emilia Șerban, Maria Șoropoc, Beatrice Dumitrașcu.

Participanții vor putea admira lucrările "solteriștilor": Niculae Găgeanu, Marieana Oleniuc, Corina Vicolov, Marcela Dabu, George Șerban, Cristian Sergiu Petică. Și ca toate artele să fie prezente, în încheierea evenimentului literar va avea loc și un microrecital de pian și chitară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4404 secunde