La Teatrul "Oleg Danovski", petrecem week-end-ul în ritmuri latino

193
La Teatrul

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" invită constănțenii pasionați de ritmurile latino și latino americane duminică, 25 septembrie, de la ora 19, la o călătorie în lumea dansului și a cântului, a fericirii și energiilor pozitive, a dorinței de a trăi în dragoste și înțelegere.


"Amor Caliente" a avut premiera în urmă cu trei ani, în cadrul celei de-a 39-a ediții a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului fiind consi-derată o producție cu totul specială, extrem de relaxantă și bine venită înaintea unei noi săptămâni de muncă.


Daniela Vlădescu, directorul teatrului, descria această călătorie prin eroii care își doresc să se elibereze de cotidianul dur, violent, insensibil, prea grăbit și prea indiferent și să-și trăiască povestea de iubire fără teamă, fără resen-timente, fără riscul de a pierde tot ce este mai bun pe lumea aceasta - DRAGOSTEA.


Ne vor purta într-o călătorie spre meleaguri îndepărtate soliștii Daniela Vlădescu, Smaranda Dră-ghici, Laura Eftimie, Lucia Mihala-che, Răzvan Săraru, Marius Eftimie, Doru Iftene, împreună cu soliștii balerini Amalia Mîndruțiu, Adrian Mihaiu, Horațiu Cherecheș, Irina Ganea Mihaiu, Jin Mizutani (Japo-nia), Ayaka Kishi (Japonia).


Concepția spectacolului aparține Danielei Vlădescu, regia și coregrafia - Horațiu Cherecheș, iar scenografia - Eugenia Tărășescu Jianu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Închiderea stagiunii de concerte
Pagina a fost generata in 2.1303 secunde