La Școala din 23 August, niciun eveniment nu trece neobservat!

517
1

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "George Coșbuc" din localitatea 23 August este parteneră tradițională a ONG Mare Nostrum, implicându-se în activitățile dedicate protejării Mării Negre. 


Spre exemplificare, elevii claselor gimnaziale din Școala "Titu Maiorescu" Dulcești, structură a unității din comuna 23 August, au desfășurat acțiunea de "coast watch" pe plaja comunei. Au observat și au notat locațiile cu deșeuri nocive: pet-uri, cutii de aluminiu, materiale plastice, pungi, bucăți de materiale de construcție și alte "amintiri" lăsate de turiști și de localnici pe plaje sau în apa mării. Activitatea a continuat la sediu, unde elevii-voluntari au redactat fișa de observație, îndrumați fiind de Georgeta Ioniță și Octavia Enescu. 


Acțiunea a fost urmată de sărbătorirea Zilei Internaționale a Mării Negre în toate unitățile de învățământ subordonate școlii "George Coșbuc", respectiv unitățile din Dulcești și Moșneni și grădinițele cu program normal. Activitățile au fost coordonate de Isabela Marica, Cristina Apostol, Camelia Nicoleta Alexandru, Carmen Ușurelu, cu implicarea directă a tuturor învățătoarelor. 


"În spiritul Uniuni Europene, conform principiului diversității, în instituțiile de învățământ subordonate Școlii «George Coșbuc» am desfășurat activități dedicate sărbătorii de origine celtică Halloween. Mulțumim pentru implicarea deosebită doamnelor profesor de limba engleză Alina Orzaru și Paula Corina Florea, dar și tuturor învățătorilor și diriginților, precum și părinților care ne-au fost alături", a declarat prof. Magdalena Iacob, director.


Comentează știrea

Catalin
2 noiembrie 2015
Hai bre !

Ne facem ca lucram . Magda , pusa director , pe criteriul apartenentei la gasca pesedista , asemenea sotului agramat , da din brate disperata , ca sa arate ca e vie ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2173 secunde