ISJ trimite comisia de audit la Liceul "Madgearu". Cine îi decide soarta Cameliei Marcu

1431
2
ISJ trimite comisia de audit la Liceul

Articole de la același autor

O comisie de audit a fost constituită în urmă cu puțin timp în cadrul Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Această comisie va merge la Liceul "Virgil Madgearu" pentru a verifica situația din unitatea de învățământ și a vedea dacă acuzațiile profesorilor și solicitarea acestora de demitere a directoarei Marcu sunt fondate. 




"Conform metodologiei, a fost constituită o comisie de audit, care, pornind de la adresa Consiliului Profesoral al liceului, să înceapă să verifice acele argumente ale profesorilor dacă se justifică sau nu. Ei au din nou astăzi Consiliu Profesoral, pentru a intra în normalitate și cu orarul", a declarat, pentru "Cuget Liber", inspectorul școlar general Petrică Miu.


Potrivit acestuia, din comisia de audit fac parte inspectorul școlar general adjunct Anca Dragomir, inspectorul pentru învățământul profesional și tehnic, Gabriela Carmen Neagu, inspectorul școlar pentru curriculum și matematică, Daniela Bălănescu, și inspectorul școlar pentru management instituțional, Gabriela Mihaela Micu. 


Comentează știrea

profesor
9 ianuarie 2018
ADICA O NOUA EVALUARE?

E cam cusuta cu ata alba! daca directoarea Marcu a obtinut calificativul FOARTE BINE pe 1 septembrie la evaluarea activitatii manageriale, n-ai cum sa mai trimiti un audit s-o verifice pentru aceleasi documente si sa spui ca ai alt calificativ acum, decat daca vrei s-o dai jos tu un inpector numit fara examen. profesoara asta a obtinut functia in urma promovarii unui concur national si daca apari tu acum Miu si o dai jos, tu care in viata ta n-ai sustinut un examen si ai ocupat doar functii datorita PSD-ului ti-ai pus eticheta pe frunte ca ai ceva cu cei care promoveaza examenele si tu nu poti!!!!hai ca nu suntem copii, ce naiba! despre ce audit vorbesti baiatule?ia du-te tu la concurs si apoi venim noi si te dam jos cu un audit ha, ha!!!

ALINA
9 ianuarie 2018
aiureli

nu poti sa evaluezi pe un director dupa o luna dupa ce i-ai dat calificativul sa vii si sa spui stai ca mai vreau sa te mai evaluez odata ca sa-ti scad evaluarea! nu s-a mai intamplat asa ceva. adica exact in vacanta de vara cand nici elevii nici profesorii nu mai erau la scoala, adica din 15 augut pana pe 1 septembrie n-a mai corespuns directoarea. nu merge!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2517 secunde