ISJ Constanța pierde un inspector general adjunct

4318
7
ISJ Constanța pierde un inspector general adjunct - fondadrianagheorghe-1491407605.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, până marți, 11 aprilie, la sediul Ministerului Educației are loc o nouă rundă de concurs pentru ocuparea funcției de inspector școlar general adjunct.


Pentru postul vacant rămas la vârful Inspectoratului Școlar Județean Constanța s-au înscris în cursă prof. Adriana Gheorghe, titular al catedrei de educație-fizică a Liceului Tehnologic "Axiopolis" din Cernavodă care deținea, cu detașare, funcția de inspector general adjunct, dar și prof. Daniela Diaconu, inspector școlar pentru management instituțional, și prof. Anca-Iuliana Dragomir, inspector școlar pentru proiecte educaționale.


S-ar părea că nici a patra "convocare" nu a fost de bun augur pentru cele trei candidate care nu au reușit să promoveze proba scrisă, de minimumul de 35 de puncte reușind să se apropie doar prof. Anca Dragomir (33 puncte).


Ieri, am încercat să le contactăm pentru a afla cum li s-au părut probele, pentru că toate trei depășiseră cu bine evaluarea CV-ului, însă acestea nu au răspuns sau au refuzat să comenteze.


Și dacă prof. Daniela Diaconu, respectiv Anca Iuliana Dragomir se vor reîntoarce la fotoliile din str. Mihai Eminescu, câștigate printr-un alt concurs, în schimb pentru prof. Adriana Gheorghe va fi anulată detașarea. Conform metodologiei, ca și în cazul directorilor care nu au promovat concursul, și în cazul de față nu va mai putea deține funcția pentru care a pierdut concursul.


Nu știm dacă deținem vreun record, cert este că pentru acest post de inspector școlar general adjunct până acum și-au încercat forțele nu mai puțin de șapte candidate. 


De profesie… candidat


La primul concurs, din iunie 2015, au candidat prof. Gabriela Bucovală, prof. Alina Codreanu, prof. Camelia Isabela Marcu și prof. Sorin Mihai. La cel de-al doilea, organizat în mai 2016, au participat prof. Alina Codreanu, prof. Camelia Isabela Marcu și prof. Mădălina Ivănescu. Pentru a treia rundă, organizată la finele lunii septembrie 2016, s-au prezentat prof. Iris Sarchizian, prof. Andreea Artagea și prof. Camelia Isabela Marcu.


Între timp, prof. Camelia Isabela Marcu a promovat concursul pentru funcția de director al Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu", la fel ca și prof. Iris Sarchizian.


Așteptăm cu interes să vedem nu numai cine va fi numit, cu detașare, în locul prof. Adriana Gheorghe.


Cât despre viitoarele candidate la un al cincilea concurs… suntem curioși să vedem cine își mai ia inima-n dinți.


Comentează știrea

Profesor
6 aprilie 2017
ISJ nefrecventabil

Bucovala este in mod evident in disonanta cu educatia! NU vrea nimeni o colaborare cu acesta persoana. Asa cum spuneau colegii, mai bine mancam ceva stricat decat sa stam langa ea. Civilizatia urbana a ajuns prea departe pentru a mai cauta solutii unei astfel de esec socio-estetic.

Geo
6 aprilie 2017
ISJ.srl

Sereleul administrat de Gaby este o conglomerare de caractere indoielnice. Spaga sau atentiile sunt la mare cautare. Gaby este vazuta permanent prin malluri insotita de icbal sau alta inspectoare pe post de sofer/caraus de pungi.

Adriana
6 aprilie 2017
Isj totul sub pres!

Cea Mai cinstita si prea laudata Bucovala a instituit legea spagilor prin control total ! Este vesnic in calduri ! Directorii ii vor cumpara un vibrator...sa scape de presiuni .Pe noi ,femeile ,ne uraste ,ne invidiaza .

Radu
6 aprilie 2017
Ce pierdere ?

ISJ-ul nu pierde decat capacitatea de a se face de rusine cu aceasta catastrofa atomica , baba Vanga si muma padurii , o coada de topor a politrucilor PSD-isti , a cincea roata a carutei ... Atata a putut PSD-ul ! Atata poate rapandula de propagandista comunista ! Rusine !

gigi
6 aprilie 2017
ura

Baba asta? Mare paguba!!!! Nu va e rusine..

Alina
15 aprilie 2017
6-7 ani de acasă

Gigi , mămicuța ta este babă iar tu ești un accident al mamei tale. Ar fi trebuit să te învețe câteva lucruri elementare chiar dacă ai fost un copil nedorit.

Răspuns la: ura
Adăugat de : gigi, 6 aprilie 2017
Baba asta? Mare paguba!!!! Nu va e rusine..
Iulia
15 aprilie 2017
Invidie

Ce limbaj elevat ! Invidia e mare ! Iese prin toți porii. Habar nu ai despre ce vorbești. Tu nu ești nici la degetul mic al celei pe care o împroști cu lăturile tale.

Răspuns la: Ce pierdere ?
Adăugat de : Radu, 6 aprilie 2017
ISJ-ul nu pierde decat capacitatea de a se face de rusine cu aceasta catastrofa atomica , baba Vanga si muma padurii , o coada de topor a...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4443 secunde