Ion Bordeianu, la cârma Universității "Ovidius". Senatul l-a desemnat ordonator interimar de credite

1867
15
Ion Bordeianu, la cârma Universității

Articole de la același autor

Ca urmare a evenimentelor petrecute zilele acestea la Universitatea "Ovidius", vineri, 6 septembrie, s-a întrunit în regim de urgență Senatul acestei instituții, pentru a lua o decizie foarte importantă.

După delimitarea întregului Senat de actele de corupție care planează asupra unor persoane din conducerea Universității, în unanimitate Senatul UOC a desemnat prorectorul care preia atribuțiile de ordonator de credite în persoana prof. univ. dr. Ion Bordeianu, prorector Imagine, Comunicare și probleme sociale studențești.

După ce în urmă cu trei zile prof. univ. dr. Î.P.S. Teodosie Petrescu își depusese cererea de demisie din funcția de Prorector Relații internaționale și studenți străini, acesta a revenit vineri asupra deciziei, retractând cererea.

În consecință, Universitatea "Ovidius" din Constanța are patru prorectori, dintre care unul ordonator interimar de credite. Vă reamintim că ceilalți doi prorectori sunt prof. univ. dr. Victor Ploaie - cercetare științifică, dezvoltare, inovare și relații cu mediul economico-social, și conf. univ. dr. Florin Anghel - strategie, dezvoltare instituțională și managementul calității.

Decizia de vineri a Senatului este, evident, una provizorie, voci din cadrul Universității afirmând că lucrurile se vor liniști doar atunci când vor fi declanșate alegeri anticipate. De altfel, se pare că săptămâna viitoare o comisie a Ministerului Educației Naționale se va afla la Constanța pentru a se lămuri la fața locului cum stau lucrurile în ceea ce privește pregătirea noului an universitar de care ne mai despart trei săptămâni.

Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
c. neagoe
7 septembrie 2013
Succes !

Va fi greu , dar sper sa rezolve multe .

dr.
7 septembrie 2013
din pacate, pleaca!

Acest senior poate face fata la universitatea dar pleaca si locul e pandit miseleste de teodosie, avid de putere, functii si trafic de influenta. Daca s-a intors el dupa cele declarate in presa si dupa ce stie bine ca a mancat la aceeasi masa si aceleasi bucate cu cei pe care acum ii huleste, ce caracter sa vezi? De ordinar, de personaj balzacian. Iata exemplul fidel al marilor tradari, fie si in nemernicie. Nu stiu, dar universitatea se pierde printre indivizi si individe care pun totul pe tejghea, la vanzare, de la bani, la trupuri. Deplorabil si nu cred ca vreo comisie de la minister sa faca dreptate, pentru ca toti stiau si toti primeau. Tacerea e scumpa! Am fost aspru umiliti si marginalizati!

Cosa Nostra
7 septembrie 2013
Pentru nr.2-dr.-din pacate pleaca !

Draga doctore de la nr.2, in Romania sistemul cossa nosstra functioneaza de peste 2000 de ani, suntem barbari si necrutatori cu tot ce ne inconjoara, ne impuscam presedintii, ne-am decapitat domnitorii si voievozii, suntem urmasii lui Traian, oare ?....aici in Dacia au fost transbordate cele mai periculoase persoane ale Imperiului Roman, au fost adusi tiganii din toata lumea, s-au aciuiat toti infractorii internationali, este un taram al Iadului....de aceea tara asta nu poate merge bine atata timp cat in fruntea ei se afla aproape 600 de hoțoparlamentari, ma mir cum de ne mai suporta Pamantul....I.P.S. Teodosie, ati uitat filmulutul,videoclipul, cand popa intreba viitorul candidat sub acoperire care dorea sa-i dea spaga pentru a fi admis la seminar, ai bani multi, cati bani ai, cat dai ?.....pai mai esti tu reprezentatul curat al Domnului Dumnezeu pe Pamant ?....sau esti un hoț imbracat in straie preoțești ?...sa ne mai spovedim la tine ?.... Draga doctore de la nr.2, principiul dominoului functioneaza in toate institutiile statului, dde unde se poate fura cel mai usor, daor sunt banii nostrii, ai contribuabililor, banii tarii....DNA-ul a inceput sa miste bine, ticsiti puscariile cu vedetele si hotii patrioti care au depus juramantul in fata Presedintelui tarii, si el hot de elita la randul lui, adica hotul hotilor....unde-i flota Basescule ?...mai ai 67 de saptamani sa te gandesti ce raspunsuri o sa dai in boxa acuzatilor....unde-i flota, unde-i tara ?...unde sunt romanii nostrii ?...profesori la cules de capsuni....aici ai adus tara domnule capitan de cursa lunga care ti-ai dat examenul de comandat pentru inca 5 ani de pe functia de presedinte, altfel...ciuciu diploma, nu mai stii nimic cum se conduce un gigant de vapor modernizat....cum ai condus tara 9 ani asa o sa conduci si vaporul prostului care-ti va da pe mana un vapor si un echipaj nevinovat...Costa Concordia se va alege de tine...Ai distrus tara si poporul, si tu si Iliescu si Constantinescu !!!...comunisti de kkt...

constantean
7 septembrie 2013
catre DNS si MS

In UOC sa se faca din nou alegeri! Bordeianu, impreuna cu prorectorii, decanii, sefii de departamente, fac parte din gasca lui Epure. Acesta a promovat nonvaloarea si coruptia Va rog sa verificati dosarele celor care au promovat anul acesta in universitate, caci nu intrunesc criteriile. Sunt numai conferentiari si profesori de UOC, fara confirmare cu ordin de ministru. La fel si cei care vor avansa in octombrie. Posturile s-au dat pe spagi . La Medicina e jale. Au fost pusi in functii toti prostii, frustratii si escrocii, promovati de Bordei (Halichidis, Costea). Acest nenorocit a distrus invatamantul medical

BASTA
7 septembrie 2013
afara cu Fulea

Sa se verifice si Literele. Sa se verifice documente, promovari, tot! Abuzurile doamnei Fulea (facuta conf doar de senatul aservit) trebuie sa inceteze, ori va iesi din facultate IN SUTURI! NU MAI PUTEM!

afara cu hantiu si fratila
7 septembrie 2013
sa se verifice!

Cum s-au promovat in functie de conf cele doua!! Cum s-au dat licentele anul trecut si anul acesta, inclusiv masteratele! Cum s-au anulat note, examene, s-au schimbat comisii ca sa treaca cine trebuie, cum s-au simulat refacerea de cursuri la anumiti studenti fara frecventa si multe altele Avem documente pentru toate! In suturi afara cu ele!

cta
7 septembrie 2013
asa e, dar lucrurile astea se cunosteau bine

Fii sigur ca DNA si cei de la minister si-au pus miinile in cap cand a vazut ce grup infractional controleaza universitatea. Una din bube fiind exact asta cu avansarile si pseudo-concursurile de post, unde Epure si complicii sai au sfidat orice reguli, de parca erau stat in stat. In mod normal, fiind vorba de niste falsuri in acte, e cam groasa treaba pentru cei care s-au implicat in toate gainariile astea, nu in sensul ca risca sa zboare din invatamant, ci fiindca in mod normal se poate lasa si cu dosare penale.

Răspuns la: catre DNS si MS
Adăugat de : constantean, 7 septembrie 2013
In UOC sa se faca din nou alegeri! Bordeianu, impreuna cu prorectorii, decanii, sefii de departamente, fac parte din gasca lui Epure. Acesta a...
Ovidius
8 septembrie 2013
PSD vrea rector!

PSD-ista Kati Andronescu il sprijina pe teodosnicul sa fie rector, cu iertarea de rigoare a pacatelor. Nu stie nici ea, nu stie nici USL ca isi dau foc la valiza si vor vedea presiunea universitarilor pe guvern, daca amesteca politica cu invatamantul. LUATI-L LA BUCURESTI SI FACETI-L PATRIARH, PRESEDINTE, MINISTRU, CE DORITI, DAR LASATI SCOALA LIBERA!

Inspector Chel
8 septembrie 2013
EPUR-atil pe Panait

Mai baietzi, Epure blatuia examene de ani buni. De ce nu zice nimeni nimic de Anghel Panait! Pai nu asta este taticul care trage toate sforile? Ce mama nabii de treaba academica. Auzi, Epure rector! Popescu inspector general! Nici Bula nu se visa protagonist la asa banc!

Peride
8 septembrie 2013
Va faceti iluzii cu comisia

de la Minister,nu erau unsi si ei sa nu scartaie sandramaua!?!Echipa stie...

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5965 secunde