Invitație pentru studenți

91
Invitație pentru studenți - studenti-1453297952.jpg

Articole de la același autor

Viceconsulul Caitlin Hartford, administratorul programului Summer Work Travel, vă invită la un webchat despre cum puteți lucra în vacanța de vară în Statele Unite

Ești student și vrei să lucrezi la vară în Statele Unite? Ești interesat să călătorești și să muncești în perioada vacanței de vară, dar și să ai parte de o experiență culturală și turistică în Statele Unite? Caitlin Hartford, viceconsul al Ambasadei SUA și administratorul programului Summer Work and Travel, te invită la o discuție pe Facebook despre programul Summer Work Travel 2016.

Discuția va avea loc mâine, între orele 14 și 15. Puteți transmite întrebările pe pagina de Facebook a evenimentului, la https://www.facebook.com/events/1518727801754563/, fie înainte de webchat, fie în timpul acestuia.

Webchat-ul este deschis studenților la zi, români și străini, înscriși la facultăți acreditate. Întrebările pot fi adresate în română și engleză.

Programul Summer Work Travel oferă studenților înscriși la cursuri universitare de zi oportunitatea de a lucra și călători în Statele Unite ale Americii, în perioada vacanței de vară. Din 2000 până acum aproape 50.000 de studenți români au participat la acest program ce se desfașoară anual. Cu circa 6.000 de participanți în 2015, Summer Work Travel este cel mai mare program de schimburi culturale. El permite studenților să economisească bani, să viziteze SUA și să trăiască alături de cetățeni americani și de studenți din alte țări. Ei obțin astfel o imagine nefiltrată a Statelor Unite, pot lega prietenii sau se pot îndrăgosti de locurile unde călătoresc.

Studenții înscriși la cursuri de zi la instituții acreditate din alte țări decât SUA pot veni în Statele Unite pentru a-și împărtăși cultura și ideile cu persoane din SUA prin intermediul programelor temporare de muncă și vizitare.

Informații detaliate despre program pot fi găsite în website-ul Ambasadei SUA (http://romania.usembassy.gov/visas/summer_work.html) și la http://j1visa.state.gov/programs/summer-work-travel/. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Atelier intercultural la Muzeul de Artă
Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Zi importantă pentru Teatrul de Stat
Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Trei concerte de forță, la Club Doors
Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Elevii sărbătoresc "Mica Unire"
Pagina a fost generata in 1.126 secunde