"Invitație la sănătate", campanie încheiată cu succes de liceenii de la "Callatis"

190

Articole de la același autor

60 de elevi de la Liceul Teoretic "Callatis" au participat la proiectul regional "Invitație la sănătate", desfășurat din luna noiembrie a anului trecut până în această lună.

Proiectul de consiliere educațională este implementat de Centrul Jude-țean de Resurse și Asistență Educațională Constanța în parteneriat cu unități școlare din șase județe din țară și are ca scop dezvoltarea comportamentelor prosociale la elevi, prin optimizarea relațiilor în grupul clasă și prevenirea riscurilor, precum consum de tutun, alcool, droguri, începerea vieții sexuale.

Proiectul a fost structurat pe trei module de consiliere - coordonate de profesor psiholog Carmen Faliboga, în echipă cu profesorul pentru învățământ primar Slagiana Praisu și profesorul diriginte Sanda Elena Pădureanu -, și două concursuri regionale la pregătirea cărora a colaborat profesorul de educație fizică Lakme Tudor și eleva Ioana Iacob.

Primul modul s-a intitulat "Aleg puterea și libertatea pentru sănătate" și a fost structurat pe două tematici: "Prevenție consum tutun, alcool, droguri", respectiv "Educație sexuală", implementat la nivelul clasei VII A, 24 de elevi. Cel de-al doilea modul s-a adresat elevilor de clasa a III-a și s-a intitulat "Înțelege diferența, respectă egalitatea".

La concursul de dans "Invitație la sănătate", echipa de majorete a liceului, formată din 12 elevi, a obținut, la etapa regională, premiul I, iar la concursul de arte vizuale "În armonie cu mine și cu ceilalți", elevii participanți au obținut trei Premii I. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9433 secunde