Întrunirea Consiliului Național ELSA, la Constanța

592
Întrunirea Consiliului Național ELSA, la Constanța - intrunireconsiliu-1430844287.jpg

Articole de la același autor

Asociația Europeană a Studenților la Drept (ELSA) Constanța a organizat, în perioada 30 aprilie - 3 mai, cea de-a XXXV-a ediție a Întrunirii Consiliului Național ELSA România. La eveniment, au participat peste 400 de studenți la drept din 12 centre universitare.

Întrunirea Consiliului Național ELSA România este un eveniment ce se organizează de două ori pe an, desfășurându-se timp de patru zile, perioadă în care se iau decizii cu privire la viitorul asociației, au loc training-uri pe diferite subiecte necesare practicii viitorilor juriști și ateliere departamentale, ce asigură participanților o experiență benefică în dezvoltarea și formarea lor în viitoare cariere în domeniul juridic.

În cadrul întrunirii Consiliului Național, s-a ales Biroul Național, mandatul 2015-2016, adică persoanele care vor coordona activitatea asociației în anul viitor.

European Law Students’ Association este cea mai mare organizație internațională a studenților la Drept și a tinerilor juriști. ELSA Constanța este unul din Grupurile Locale active în cadrul ELSA România și a luat ființă în luna iunie a anului 2012, la inițiativa unui grup de cinci studenți ai Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității "Ovidius" Constanța. La momentul actual, ELSA Constanța reunește peste o sută de studenți, împărțiți în cinci arii de activitate, care depun toate eforturile necesare pentru îmbogățirea activității, cunoștințelor teoretice și practice ale celor 800 de studenți ai facultății din care fac parte, colaborând cu unii dintre cei mai importanți profesioniști din domeniul juridic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3362 secunde