Începe admiterea la liceu. Care sunt cele mai tari licee din Constanța

1447
5
Începe admiterea la liceu. Care sunt cele mai tari licee din Constanța - rezultateevaluare-1373038300.jpg

Articole de la același autor

Absolvenții clasei a VIII-a au din nou parte de emoții, de data aceasta pentru admiterea la liceu. Ei au așteptat mai bine de 24 de ore publicarea ierarhiei mediilor, pe care Ministerul Educației Naționale a întârziat să o publice pe 4 iulie, așa cum promisese. Datele au fost afișate pe site-ul admitere.edu.ro abia spre după-amiaza zilei de vineri, 5 iulie, spre disperarea candidaților și a părinților lor. Într-un final, ierarhia a fost publicată și de luni, 8 iulie, elevii își pot completa fișele pentru admitere.

La nivel județean, sunt trei medii de admitere maxime, două la unități de învățământ din municipiul Constanța și una la Medgidia. Urmează două medii de 9,99, la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu și la Liceul teoretic "Decebal" din Constanța. Pe locul al treilea se plasează șase elevi cu media 9,98, după care sunt nouă elevi cu media 9,96. Ultima medie de admitere este 3,52, la Școala Gimnazială "Nicolae Maraloi" din Saraiu.

Ierarhia îi va ajuta pe elevi și pe părinți să completeze fișele de în-scriere la liceu. Conform calenda-rului de admitere repartizarea compu-terizată este programată pentru 16 iulie 2013, iar pe 17 iulie listele cu absolvenții repartizați vor fi afișate la școlile unde elevii au învățat și la liceele unde au fost repartizați.

În topul celor mai bune licee din Constanța sunt Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Liceul Teoretic "Ovidius" și Liceul Teoretic "Traian". La Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", ultima medie de intrare la admiterea 2013 a fost la profilul Matematică - Informatică bilingv Engleză - 9.92, la profilul Matematică - Informatică - 9,61, la Matema-tică - Informatică bilingv Germană - 9,66, la Științele Naturii - 9,66, Științele Naturii bilingv Engleză - 9,77, la Științele Naturii bilingv Franceză - 9,55, la Științele Naturii bilingv germană - 9,79 și la Științe Sociale - 9,53.

Comentează știrea

doAR ACUM
6 iulie 2013
OFERTA DE NEREFUZAT!

Duceti-va la Mircea! Va asigur ca Nicoara &company va vor ajuta daca cotizati putin sa aveti numai medii de 9 si 10. Veti fi o generatie perfecta, veti lua bacul peste 9 toata lumea va va pupa in fund! So, good luck!

suparat
6 iulie 2013
nesimtire

anul acesta notele la evaluare au fost umflate cu multa nesimtire,la ovidus din 30 contestatii romana ,25 au primit mariri foarte mari,de ce oare?,profesorii din licee isi vor da seama ca au gresit oferind aceste note cand vor vedea ce elevi vor avea in clase,raducu popescu ce pazeste?

regina
6 iulie 2013
note umflate/licee bune

mai fratilor cele mai bune licee vor fi alea in care directorul nu iti pune catalogul sub nas ca sa pui note preferentiale si umflate. pana nu se va intelege acest aspect, vom fi umiliti in continuare de jighimelele de elevi si directori

Carmen
10 iulie 2013
Cele mai "tari" licee........

Draga Andreea Perhaita, esti sigura ca ai terminat un liceu? Daca da, se pare ca nu este unul dintre cele mai "tari" pentru ca, dupa parerea mea, nu cred ca te-ai exprima in acest fel. Ce-ar fi sa folosesti totusi expresii precum :"bune, recomandate, cu sanse de viitor pt. absolventi, etc." decat "tari" pt. scrii totusi articole pt un ziar relativ important si nu iti scrii SMS-uri cu tanti Mita care curata toalete????

mielutu
12 iulie 2013
SARACA LIMBA

ANDREEA, LICEUL ESTE TARE PENTRUCA ESTE CONSTRUIT DIN BETON. CUVANTUL"TARE" AM OBSERVAT CA ESTE FOLOSIT PENTRU ORICE. ACUM CAND SE VORBESTE ZILNIC DESPRE INCULTURA CELOR CARE AU AJUNS LA BACALAOREAT, POATE VA MACAR VOI CEI CARE SCRIETI IN PRESA AR TREBUI SA VA EXPRIMATI CORECT.DECI , PENTRU UN LICEU "TARE" AR FI MAI POTRIVIT BUN,DE PRESTIGIU,RENUMIT,BINE COTAT SI SE MAI GASESC SI ALTE SINONIMA. LIMBA DV. MATERNA ESTE O LIMBA BOGATA....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2811 secunde