Încă un week-end de distracție cu trupa Zbumzzi

135
Încă un week-end de distracție  cu trupa Zbumzzi - trupazbumzzi-1503069266.jpg

Articole de la același autor

Pentru al șaselea week-end consecutiv, copiii care se află în oraș zilele acestea sunt așteptați la o nouă întâlnire cu trupa Zbumzzi, în Parcul Tăbăcărie. Sâmbătă și duminică, între orele 10 și 16, copiii au parte de We love to play, un show de animație unic.

Programul cuprinde facepainting, spectacol de dans cu studenți de la secția de coregrafie a Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius", joculețe interactive de stimulare a memoriei și atenției. La atelierele de teatru copiii vor avea parte de exerciții specifice artei actorului cu studenți și absolvenți ai Facultății de Arte.

Trupa Zbumzzi oferă relaxare, rupere din cotidian, creează un context favorabil implementării unei bune educații a copilului. Copiilor li se induce noțiunea de respect, răbdare, organizare, lucru în echipă, stimulare a gândirii prin jocuri aparent simple. Astfel, prin distracție logic organizată, micuții dobândesc abilitățile utile în viață. Ritmul crește și dorința lor de afirmare este din ce în ce mai mare pentru ca mai apoi să dobândească încrederea în sine și curajul de a se exprima.

Copiii mari și mici pot învăța o mulțime de lucruri despre teatru și se pot distra alături de trupa Zbumzzi, până pe 10 septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5528 secunde