Icoană VINDECĂTOARE DE BOLI, adusă la Constanța. Unde se pot ruga credincioșii

2092
1
Icoană VINDECĂTOARE DE BOLI, adusă la Constanța. Unde se pot ruga credincioșii - icoanamaiciidomnuluibucurieneast-1496924549.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 8.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu IPS Alexei, Arhiepiscop de Ananiev și Balta (Ucraina), va oficia Sfânta Liturghie la biserica "Sfântul Haralambie" din Constanța (zona Boema, lângă stația Petrom). Evenimentul este prilejuit de prezența icoanei Maicii Domnului "Bucuria neașteptată" care a fost adusă aici, spre cinstire, din Ucraina, încă din 1 iunie.


Cinstirea icoanei Maicii Domnului "Bucuria neașteptată" este consemnată în calendarul ortodox ucrainean în zilele de 9 decembrie, 25 ianuarie și 1 mai. 


Icoana este cunoscută ca fiind vindecătoare de diferite boli fizice și psihice, dar și ca alungătoare a tristeții și ajutătoare a celor stăpâniți de patimi trupești.



Comentează știrea

Nicu Cucu
8 iunie 2017
Super !

De ce trebuie sa se inchine prostimea la icoane aduse din Rusia si Ucraina si de aiurea , cand in toate bisericile si manastirile din Romanica avem icoane si facatoare de minuni si vindecatoare si aducatoare de noroc si in loc de minte si in loc de democratie , de spitale , de scoli , de drumuri , de medici , de profesori , de cercetatori , de cultura , de industrie , de agricultura etc. Icoanele de pe la noi sunt mai performante , mai smechere , mai beton : stralucesc cel mai mult , lacrimeaza cel mai mult , chiar plang si rad si ofteaza si behaie si latra , cand au in fata pe inchinatorii si pe preotii si calugarii beneficiari ... Sa fim patrioti !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2174 secunde