Icoana făcătoare de minuni ajunge la Constanța

652
Astăzi, la ora 18, la Parohia romano-catolică Padre Pio din Constanța, va sosi icoana mira-culoasă a Sfintei Fecioare Maria de la Guadalupe (Mexic), care este cunoscută ca fiind nepictată de mâna omenească (singura aprobată de Biserica Catolică) și fiind consacrată ca Protectoarea pruncilor nenăscuți.

Periplul icoanei va continua mâine, 13 octombrie, la Parohia romano-catolică Sf. Andrei din Mangalia, iar vineri, 14 octombrie, Icoana Fecioarei Maria va sosi la Biserica Sf. Anton de Padova din Mihail Kogălniceanu.

Cu această ocazie, se va celebra o zi pentru apărarea vieții. Din programul zilei, fac parte sfinte Liturghii, rozarii, adorație euha-ristică, proiecții video, predici pe această temă.

Printre prezentări, se vor putea viziona diverse filme și documen-tare, precum "Iarna Demografică", ce prezintă statistic tendințele de dispariție a populației din Europa și America de Nord (!) cu implicațiile lor grave și multiple, datorită reducerii drastice a natalității. Un alt film se intitulează "Strigătul mut", despre agonia copilașului în timpul unui avort chirurgical, realizat de dr. Bernard Nathanson.

Icoana se va afla în parohiile sus-numite până a doua zi în jurul prânzului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8574 secunde