Iată ce trupe concertează la "Euforia Eforiei"

203
Iată ce trupe concertează la

Articole de la același autor

Expoziția de fotografie vernisată ieri, cu tema "Istoria orașului Eforie", a deschis ediția din 2015 a evenimentului "Euforia Eforiei", sărbătoarea din fiecare an a orașului Eforie, ce se va desfășura, până pe 23 august, în locuri de interes turistic din Eforie Sud și Eforie Nord.

Publicul va avea acces gratuit la toate evenimentele care vor fi organizate, astăzi fiind programate demonstrații de dans clasic și modern pentru copii, dar și o dublă paradă de costume romane și dacice (una în Eforie Sud și una în Nord).

A doua seară de sărbătoare se va încheia cu un spectacol de muzică populară, iar mâine, va avea loc concertul trupei Proconsul, la Eforie Sud. Sâmbătă, la Eforie Nord, va susține un alt concert trupa Pact by Leo Iorga & Adi Ordean.

Pentru cei interesați, programul detaliat al manifestărilor poate fi găsit pe website-ul Eforie.City, în secțiunea de evenimente, pe pagina de Facebook Eforie.City și în aplicația mobilă ORAȘUL EFORIE, care poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play.

"Euforia Eforiei" este un eveniment organizat anual de Primăria Orașului Eforie, prin care sunt promovate cele patru resurse turistice ale orașului dintre Marea Neagră și Lacul Techirghiol: nămolul sapropelic, apa mării, bioclimatul marin și ansamblul de statui și monumente cultural-istorice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Horia Brenciu revine pe litoral
Miercuri, 12 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Propuneri de timp liber
Pagina a fost generata in 1.0007 secunde