La Liceul Teoretic "Callatis"

Și elevii de-a IV-a se implică în schimburi de experiență

238
Și elevii de-a IV-a se implică în schimburi de experiență - eleviidelaliceul-1430244049.jpg

Articole de la același autor

Un grup de 11 elevi ai clasei a IV-a A, de la Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, însoțit de prof. înv. primar Rodica Codău și prof. Silvia Lipnic, au petrecut o săptămână alături de colegii lor de la Uzluce Doga Koleji din orașul Bursa, prilej cu care au participat la sărbătorirea Zilei Copilului în Turcia. 


Elevii și cadrele didactice din Mangalia au fost întâmpinați cu multă căldură de către directorul adjunct, prof. Aytac Aribas, prof. de engleză Selin Aydin și profesorii catedrei de engleză, elevii și părinții de la Uzluce Doga Koleji Bursa, iar pe parcursul șederii la familiile elevilor, au fost tratați cu o deosebită atenție și prietenie, având șansa de a vizita numeroase obiective turistice.


În această perioadă s-au împărtășit experiențe ale elevilor și cadrelor didactice, limba de comunicare fiind engleza. Delegația Liceului Teoretic "Callatis" a fost impresionată de dotarea excepțională a acestei școli, fiecare sală de clasă având tablă inteligentă (smart board), iar pe lângă sala de sport, aveau în dotare și un patinoar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de pictură, la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.5068 secunde