Hary Tavitian îi aduce un omagiu lui Johnny Răducanu

457
Hary Tavitian îi aduce un omagiu lui Johnny Răducanu - htjr-1317044851.jpg
Cântărețul constănțean de etnie armeană, Hary Tavitian îi aduce un omagiu bunului său prieten, recent trecut în neființă, Johnny Răducanu.

"Johnny mi-a fost alături de la primii pași în jazz-ul românesc, din 1974, de la prima ediție a  Festivalul de la Sibiu. Am cântat de atunci în jamsession-uri și într-o mulțime de concerte, la patru mâini sau la două piane. Când am organizat primul concert la Biblioteca Județeană din  Constanța în 1982, l-am invitat pe Johnny. La Atelierele de Improvizație pe care le-am organizat la Constanța începând din 1987 la Teatrul Dramatic și după 1990 la Muzeul de Artă, Johhny a venit adesea. Unul din Atelierele memorabile a fost "Gala Pianiștilor Români de Jazz" din mai 1989 unde i-am avut ca invitați pe Johnny, Marius Popp, Mircea Tiberian, Dan Grigore și Delia Pavlovici", scrie Hary Tavitian pe blogul personal.

Interpretul de jazz Johnny Răducanu a murit pe 19 septembrie, după o lungă luptă cu boala.

Harry Tavitian va susține un concert la Ateneul Român miercuri, de la ora 18.00 cu ocazia Zilei Nationale a Republicii Armenia. Intrarea este liberă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Monden : Johnny Răducanu a murit
Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Diverse : Johnny Răducanu,  în Vama Veche
Pagina a fost generata in 0.2924 secunde